Look- A- Like: Proenza Shouler bag

Nee ik ben de D echt niet vergeten dit is de naam van de tas. Ik zag deze en vond deze tas meteen een plaatje. Alleen 1365 Euro’s ervoor betalen is wel erg veel geld voor een accessoire. EÊn ik heb het geld niet en als ik het geld had dan zou ik het er niet voor over hebben, hoe mooi de Proenza shouler bag ook is. Maar gelukkig ben ik goed in look- a- likes scoren en ik kwam al snel de tas tegen op Vilja.nl en ik zag amper verschil, ja in de prijs maar verder….

89 Comments on Look- A- Like: Proenza Shouler bag

 1. Meyke
  24 augustus 2010 at 13:28 (12 jaar ago)

  Ehm. De kleur? 😉

 2. Sanne van Huis
  24 augustus 2010 at 13:36 (12 jaar ago)

  Als je naar de site gaat van Vilja.nl dan zie je dat ze ook de bruine kleur verkopen. Daar was alleen geen losse afb. van vandaar dat ik het zo heb opgelost…

 3. Agnetha
  24 augustus 2010 at 14:37 (12 jaar ago)

  Nou, die zien er inderdaad behoorlijk hetzelfde uit! En wat een verschil in prijs he?! Alleen maar door het merk 🙂

 4. Meyke
  24 augustus 2010 at 16:03 (12 jaar ago)

  Excuses! Dat had ik nog niet gezien! Maar hij is wel erg gaaf! Misschien geen echt leer terwijl die peperdure tas wel leer is (dat mag ik iig hopen voor dat geld!). Goed speurwerk trouwens om zo’n mooie look-a-like te vinden!

 5. Nicole
  25 augustus 2010 at 12:29 (12 jaar ago)

  Jeetje, de prijs voor die tas.. En persoonlijk vind ik hem helemaal niet bijzonder. Ik vind mijn tas van 15 euro dan mooier, haha 😛

 6. Sanne van Huis
  25 augustus 2010 at 12:32 (12 jaar ago)

  @Meyke het geeft niets hoor ik had het misschien er even bij moeten zetten!
  @Nicole ja erg hÊ dat mensen dat voor een tas over hebben, doe mij maar gewoon die look a like 🙂