Look-A-Like: Overknee boots See by Chloé

Het was weer een keer tijd voor een look- a- like artikel. In dit artikel laat ik zien dat je niet per se voor echte designer stuff hoeft te gaan en dat je vaak in de ‘normale’ winkels ook iets soortgelijks kan vinden.

Dit keer overknee boots van See by Chloé. Overknee laarzen zijn ook aankomend seizoen super hip en deze van Chloé vind ik heel mooi maar wel heel duur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar vergelijkbare laarzen en ik kwam uit bij Sacha. Daar zag ik overknee boots voorbij komen die er wel heel erg op leken, ze zijn ook van suède en met studs aan de bovenkant. Het fijne is dat deze maar €69,95 kosten en dat vind ik voor laarzen een prima prijs!

Het kan natuurlijk zijn dat jullie ook een designer tas, schoenen, kleding etc. hebben gezien die je  heel graag wil hebben maar misschien heb je er geen geld voor. Laat het me weten, misschien vind ik wel een vergelijkbaar stuk en kan ik daar weer een artikel van maken…

 

Dit vind je vast ook leuk...

3 Comments on Look-A-Like: Overknee boots See by Chloé

 1. Eva!
  16 augustus 2010 at 17:42 (10 jaar ago)

  altijd leuk, look-a-likes!

  Beantwoorden
 2. Laura
  17 augustus 2010 at 08:33 (10 jaar ago)

  Ik kan me herinneren dat Vanessa Hudgens altijd van dit soort laarzen droeg/draagt.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *