Ik ben verhuisd!

Even een persoonlijk updatje! Dit artikel schrijf ik vanaf mijn Iphone waar ik gelukkig wel internet op heb! Ik ben namelijk zaterdag verhuisd samen met mijn vriendje naar een super mooi appartement in de binnenstad van Groningen. Ik ben helemaal blij met dit huisje want het wordt helemaal ons plekje. Zoals jullie begrijpen heb ik het echt super druk met alles uitpakken en alles weer een plekje geven. Wat kunnen twee mensen toch een ‘troep’ verzamelen, daar kom je nu wel achter. Een nadeel echt veel updates komen er deze week niet want we hebben nu nog geen internet. Hopelijk komen ze dat deze week installeren en kan ik weer lekker artikelen maken. Want ondanks dat ik het druk heb, vind ik het echt een naar idee dat er nu geen updates op mijn site komen. Maar ik beloof jullie allemaal zodra ik weer thuis kan internetten dan komen er weer allerlei leuke updates en ook komen er meerdere winacties aan! Genoeg dus om naar uit te kijken en ik hoop dat jullie toch mijn blog blijven bezoeken. Kijk anders ook eens in mijn archief er staan nog genoeg leuke artikelen op wearefashion! Ik hoop dat jullie begrip hebben voor deze situatie en ik kan niet wachten totdat ik weer aan de slag kan gaan!

Liefs Sanne!

92 Comments on Ik ben verhuisd!

 1. Pretty Beauty Land
  6 augustus 2010 at 11:02 (12 jaar ago)

  Ik heb de verhuizing allemaal een beetje op twitter gevolgd haha! Heel fijn dat je nu lekker je eigen plekje hebt. Krijgen we ook nog foto’s van het nieuwe huisje te zien? In ieder geval veel plezier en geluk in je nieuwe huisje! En die updates komen vanzelf wel weer 😉

 2. Sanne van Huis
  6 augustus 2010 at 21:35 (12 jaar ago)

  Dank je wel voor je lieve reactie :). Het huisje is bijna helemaal in orde en nu mag er echt aangekleed worden, wat natuurlijk het leukste is! Binnenkort als het helemaal zo is als de bedoeling dan maak ik foto’s of een filmpje…

 3. Eva!
  10 augustus 2010 at 13:44 (12 jaar ago)

  gefeliciteerd met je eigen appartmentje! 🙂

 4. Angela
  15 augustus 2010 at 19:17 (12 jaar ago)

  Leuk zeg!
  Gefeliciteerd!