Filmpje: Shopvlog met aankopen van o.a. Catrice en H&M

Dit keer een ander filmpje dan jullie gewend zijn, ik heb namelijk een shopvlog opgenomen. Ik heb de laatste tijd leuke aankoopjes gedaan en dit wou ik met jullie delen. Binnekort komt er weer een DIY fimpje online waar ik zelf laat zien hoe je shoulderpads kan maken. Ik heb hier nog even wat spulletjes voor nodig en misschien een betere camera want mijn stem klinkt helaas in dit filmpje ook weer heel blikkerig.

De shopvlog opnemen ging niet zonder slag en stoot, ik heb het filmpje twee keer moeten opnemen. Zoals jullie wel gaan zien, bestaat mijn filmpje uit allemaal verschillende stukjes die aan elkaar geplakt zijn. Ik hoop niet dat dit storend is en ik wens jullie toch veel kijkplezier!

[http://www.youtube.com/watch?v=AaIW_iFcKzc]