About me!

Wie zit er nou eigenlijk precies achter deze site? Deze blog bestaat nu toch al een behoorlijke tijd, maar er was nog geen pagina over mijzelf. Dat mode, beauty en lifestyle een passie van me is, moet inmiddels wel duidelijk zijn! Maar toch ben ik meer dan dat alleen, daarom een voorstel momentje.

Ik ben dus Sanne en ik ben woonachtig in de mooie stad Groningen. Hier ben ik 24 jaar geleden geboren en de eerste 9 jaar van mijn leven heb ik doorgebracht in het pitoreske Baflo. Daarna ben ik verhuisd naar Beilen en heb hier een leuke tijd doorgebracht. Vanaf mijn zestiende ging ik naar een school om interieurstylist te worden en deze opleiding heb ik dan ook netjes afgemaakt. Rond mijn 19e begon toch het stadsleven mij heel erg aan te spreken en ik besloot om in de stad Groningen te gaan wonen. Hier woon ik dan ook alweer 5 jaar en ik heb het er nog steeds erg naar mijn zin. Na mijn mbo opleiding heb ik nog een jaartje de kunstacademie richting ruimtelijk ontwerp gedaan. Toch kwam ik erachter dat de kunstacademie iets te zweverig voor mij was en besloot hiermee te stoppen. Hierna heb ik nog wat opleidingen gedaan maar besloot dat ik liever wou gaan werken.

Naast werken heb ik natuurlijk nog meer bezigheden. Zo ben ik heel veel bezig met mijn blog, wat ik elke dag met enorm veel plezier doe. Daarnaast ben ik gek op shoppen (hoe kan het ook anders), leuke dingen doen met mijn vriendje en paardrijden vind ik ook erg leuk om te doen! Ik heb een eigen pony Bentley en zij is echt belangrijk voor me. Ik vind het heerlijk om bij haar te zijn en het geeft mij echt heel veel ontspanning.

Hopelijk weten jullie nu wat meer over mij, maar mocht je toch nog wat te vragen hebben, ik heb formspring dus vraag maar raak!

Comments are closed.