Stylepage: Hot Summer in the City!

Zo af en toe is het tijd voor vernieuwing zo ook het item ‘Stylebook’ wat vanaf nu ‘Stylepage’ heet. Het is namelijk geen boek maar, inderdaad een pagina. Niet alleen de naam is verandert ook het item heeft een andere vormgeving gekregen. Soms vraagt een item gewoon om een nieuw jasje, zo ook deze.

De thema van mijn eerste ‘Stylepage’ is Summer in the City. De zomer komt er bijna aan en we willen ook in dit seizoen mooie kleding en accessoires dragen en ook als je in de stad woont. Leuk voor op het terras maar misstaat ook niet in een park!

Stylepage

88 Comments on Stylepage: Hot Summer in the City!

 1. Eve
  4 juni 2010 at 16:22 (12 jaar ago)

  Leeuk!

 2. Eva!
  4 juni 2010 at 16:42 (12 jaar ago)

  hele leuke outfitjes!

 3. Kelly
  5 juni 2010 at 15:53 (12 jaar ago)

  Woeehoee! Gave kleding!!