Scrapbook: Speciale sale scrapbook voor de maand juli

Zoals waarschijnlijk jullie allemaal al wel hebben opgemerkt is de sale begonnen, zowel in de winkels als in de online shops. En daarom een speciale scrapbook met allemaal sale artikelen (behalve ilovefashionnews.com bracelet).

Een look met zwart witte tinten met roze accenten. Een prima outfit voor de wat mindere warme dagen, mocht het toch nog warm worden kun je altijd het jasje uit doen. Ook kun je  het snel omtoveren in een werk outfit. Vervang de sneakers voor een paar goeie pumps en vervang de roze accenten voor bijvoorbeeld zilveren sieraden. Ben je niet een sneaker type dan staan sandaaltjes er ook super leuk onder. Zoals je ziet kun je in de sale dus erg leuke items scoren, so shop till you drop!

scrapbook-juli2010

81 Comments on Scrapbook: Speciale sale scrapbook voor de maand juli

  1. Carlijn van de Star
    30 juni 2010 at 15:49 (12 jaar ago)

    Heel leuk gedaan, meis! I vind die armband ook zooooo nice!!

  2. Eva!
    30 juni 2010 at 19:18 (12 jaar ago)

    lekker roze allemaal! mooi!