Scrapbook: Met items van Men at Work

Dit keer een speciale scrapbook, namelijk met items van Men at Work. Men at Work ken je vast van de winkels die verspreid door heel Nederland zitten. Maar niet alleen vindt je ze in de eerste de beste winkelstad ook op het web kun je bij Men at Work winkelen. Ze hebben on-line veel dingen te koop zoals bijvoorbeeld: kleding, accessoires maar ook schoenen en ook de mannen kunnen hier terecht. Ze hebben veel verschillende stijlen van streetstyle tot festivalstyle dus voor ieder wat wils. Dit keer een scrapbook met een fijne zomerlook die zeker niet misstaat op een festival maar het ook zeker goed doet in het park!

menatwork

 

Dit vind je vast ook leuk...

1 Comment on Scrapbook: Met items van Men at Work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *