Leuke dingen doen: Goedkope leuke dingen om thuis te doen!

Dit keer leuke dingen doen die je makkelijk thuis kan doen en waar je ook niet heel veel geld voor nodig hebt. Het zijn allemaal ideeën die je in je eentje kan gaan doen maar ook leuk om met meerdere mensen te doen. Have fun!

Happy Thoughts van Applepiepussy:

Iedereen heeft vast wel eens een dipdagje. Misschien door drukte of de maandelijkse hormonen. Nou voor zulke dagen is het pakketje ‘Happy thoughts’ van Applepiepussy uitermate geschikt.

Ik heb dit laatst gedaan en het is erg grappig. Ik heb het in mijn eentje gedaan,maar met bijvoorbeeld een vriendin erbij is het vast ook erg leuk. Ik kan eigenlijk weinig vertellen over het pakketje want het is geheim en dan zou het ook niet meer leuk zijn. Het is namelijk topsecret wat je allemaal in de gouden zakjes aantreft. Wel kan ik vertellen dat je er lekker voor moet gaan zitten en dat je via stappen de zakjes open mag maken en dan wijst de rest voor zich. De ‘Happy thoughts’ pakket is erg leuk bedacht en ook nog eens erg leuk om te doen. Op de site van Applepiepussy kun je dit pakketje bestellen.

think-happy-thoughts (1)

Zelf tye dye shirt maken:

Dat de tye dye een trend is lijkt me duidelijk. Al eerder liet ik met behulp van een filmpje zien hoe je dit zelf makkelijk kan doen. Ik maakte een leuk hemdje en het is hartstikke leuk om te doen en het kost ook niet veel geld. En met behulp van mijn filmpje is het erg makkelijk te maken. En als resultaat heb je een eigen uniek ontwerp.

Is tye dye nou niet helemaal je ding, dan kun je ook bijvoorbeeld de J’adore Chanel shirt van Zoe Karsten maken. Ook hier heb ik een filmpje over gemaakt waarin ik laat zien hoe je dit het beste kan doen. Het is helemaal niet moeilijk en ook weer hartstikke goedkoop. Ik ben nog steeds heel blij met mijn shirtje en ik draag het regelmatig.

Moodboard maken:

Wat ik eerder altijd heel erg leuk vond om te doen is zelf moodboards maken. Nu vind ik dat nog steeds wel heel leuk maar nu heb ik er niet heel veel tijd voor en de meeste moodboards maak ik nu inhet programma Photoshop. Maar een moodboard maken kun je ook met behulp van een  groot stuk karton doen, en dan knippen, scheuren en plakken . Je kunt eentje maken met mode of bijvoorbeeld interieur. Dus pak alle tijdschriften die je hebt en ga er in bladeren en knip/scheur alles eruit wat jou aanspreekt. Daarna kun je dat allemaal op gaan plakken, en zo kun je goed zien wat jouw stijl is. Ben je nu niet zo’n plak en knip type dan kun je ook heel handig op de site van VTwonen digitaal een moodboard maken. Ook dit erg leuk om te doen en zo krijg je een goede indruk van wat jouw interieur stijl is. Dit idee is goedkoop en kun je met meerdere personen doen!

mood


151 Comments on Leuke dingen doen: Goedkope leuke dingen om thuis te doen!

 1. lotte
  8 juli 2010 at 12:00 (12 jaar ago)

  mijn vriendin en ik vervelen ons en we hebben echt geen idee wat we moeten doen -____-”

  • agmet
   18 april 2014 at 15:21 (8 jaar ago)

   Sex met een varken

 2. billie
  16 juni 2011 at 17:30 (11 jaar ago)

  ik verveel me en we willen iets doen met me tweeling broertje bas
  hebben jullie iets dat we kunnen doen

  • agmet
   18 april 2014 at 15:24 (8 jaar ago)

   Luister tiësto muziek soals kutter de kut wat een herrie

 3. iemand
  25 augustus 2011 at 11:00 (11 jaar ago)

  schrijf op briefjes wat je wilt doen en doe ze in een soort grabbelton . welk briefje je pakt , ga je doen ! als je je nog verveelt , doe allebei iets individueels ! 🙂

  • Anne/Nikee
   25 januari 2012 at 14:44 (10 jaar ago)

   Helpt Ook Lekker Wat Wil Je Doen!

 4. faelyn
  18 oktober 2011 at 11:07 (11 jaar ago)

  ik weet niet wat ik moet doen

 5. tess
  7 december 2011 at 13:22 (11 jaar ago)

  ik heb geen idee wat ik kan doen

 6. jaantje
  31 december 2011 at 14:12 (11 jaar ago)

  we zitten ons al een uur te vervelen en we weten niekt om te doen!!! 🙁

 7. Anne/Nikee
  25 januari 2012 at 14:43 (10 jaar ago)

  Wij zitten nu al een paar uur te niksen! Wat moeten we doen? Maar we willen iets doen wat geen GELD kost!
  Please reageetr!

 8. iemandje
  8 april 2012 at 12:11 (10 jaar ago)

  wat moeten we doen het is 1e paasdag help ik verveel me

  xxx-jes iemandje

 9. emilie
  13 april 2012 at 20:19 (10 jaar ago)

  Doe blind make up of maak een eigen webshow neem foto’s ga naar het park je kan je nooit vergeten praat over je crush doe de bff test ja kan alles doen

  • anoniempje
   26 maart 2013 at 18:42 (9 jaar ago)

   nice

 10. lover
  18 april 2012 at 14:27 (10 jaar ago)

  vet cool ik haat mijn leve

 11. Lesley Piccart
  14 oktober 2012 at 21:47 (10 jaar ago)

  Dag Jonge Dame en ik de hele brave vriendin gaan zoeken voor mijn eigen van Landen.
  En hoe heet gij?
  Hoe jong zijt gij?
  En wanneer verjaart gij en van welk jaar zijt gij geboren?
  En waar woont gij en waar werkt gij?
  En welk hobby doet gij?
  En ik heet Lesley Piccart en ik ben 31 jaar.
  En ik verjaar 3 juli en ik ben jaar 1981 geboren.
  En ik werk in de beschude werkplaat in de Blankedale.
  En de mije hobby is gaan zwemmen, gaan fietsen en discobar spellen.
  En ik woon Overhespenstraat 29
  3400 Landen-Wange
  En de mijne e-mailadres is lesley.piccart@hotmail.com

 12. kippi en lippi
  13 februari 2013 at 16:25 (9 jaar ago)

  we vervelen ons en jullie helpen ons er niet mee jullie hebben geen goede ideeen

 13. Kera
  22 februari 2013 at 11:12 (9 jaar ago)

  Met vriendin en ik zijn hopeloos ,, we weten niet wat we moeten doen we zijn homealone en we hebben geen auto ..
  dus SOS.

  Liefs Kera &Ria

 14. Babyboo
  7 april 2013 at 08:41 (9 jaar ago)

  Als je bakmeel in huis hebt en de ingredienten kan je gaan bakken , of plan je zondag in voor al je huiswerk dat is pas handig dan heb je lekker een vrije zaterdag , of ga gamen/boek lezen / maar mediteren is ook wel ss lekker / of maar een grabbelton met leuke dingen Zoals : knutselen, wiien, dansjes verzinnen , of gewoon tekenen , teken de raaarste dingen en wie weet heb jij de hele dag lol!
  Ik hoop dat ik een beetje heb geholpen

 15. agmet
  18 april 2014 at 15:25 (8 jaar ago)

  Hallo