Zomer collectie 2010 Moschino Cheap & Chic

Misschien ken je dit merk van de altijd leuk uitziende parfumflesjes? Ik in ieder geval wel maar ze hebben natuurlijk ook een kledinglijn. Ik heb een fashion show gevonden van de zomercollectie 2010 die ik erg leuk vind.

Het is echt een beetje een funki merk. Veel grappige printjes, accenten en leuke accessoires. Wat dacht je van de zonnebrillen? Niet alles van deze collectie vind ik leuk, soms is het iets te ‘popperig’ maar over het algemeen vind ik dat er leuke items bij zitten. In deze collectie zie je toch ook veel trends terug zoals bijv. dat er veel nadruk word gelegd op de taille. Ik ben vooral gek op de ‘roze’ gedeelte van de show en dan vooral het mooie asymmetrisch jurkje.

Ik ben zeer benieuwd wat jullie vinden van deze collectie? Dus laat vooral je mening horen!

1 Comment on Zomer collectie 2010 Moschino Cheap & Chic

 1. Irini
  12 mei 2010 at 07:34 (13 jaar ago)

  Ik vind de kleding heel leuk! -Idd vooral het roze!-
  ik vind het alleen verschrikkelijk hoe dun die modellen zijn,
  ik vind daardoor de kleding niet zo leuk staan…
  Die dunne, lange -oke lang zijn ze wel, vind ik wel mooi- nee, sorry.
  Het staat niet al te geweldig bij hun, vind ik –‘
  Maarja, mijn mening
  x