H&M make-up collectie Summer Holiday

Af en toe heeft de H&M een interessante make-up collectie, zo ook deze namelijk de ‘Summer Holiday’ collectie. Met deze nieuwe make-up lijn krijg je gegarandeerd zin in de zomer.

De kleuren voor deze collectie zijn allemaal mooie warme zomer kleuren en er wordt gebruik gemaakt kokosgeuren. Persoonlijk vind ik kokos geur heel lekker en doet me meteen denken aan warme zomerdagen op de strand. Zelf ben ik heel nieuwsgierig naar de lipbalm en de scrubs en ik ga deze dan ook zeker zelf uitproberen.

Hieronder de collectie die je zowel online als in een H&M winkel kan kopen. Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie?

H&M-summer-holiday

95 Comments on H&M make-up collectie Summer Holiday

  1. Kelly
    5 juni 2010 at 15:54 (12 jaar ago)

    Ziet er cute uit !! Zeker die lipgloss lijkt me wel wat 😉