H&M Fashion Against Aids collectie vanaf 20 mei in de winkels

Al eerder schreef ik een bericht over de speciale Fashion Against Aids collectie van de H&M. Omdat het festival seizoen bijna weer begonnen is komt de H&M met alvast een speciale festival collectie waarvan 25% van de opbrengst naar HIV/AIDS projecten gaat.

Vanaf vandaag kun je de speciale site bekijken http://www.fashionagainstaids.com om alvast een indruk te krijgen van de collectie. En er is niet alleen kleding en accessoires te koop maar er zijn ook tentjes, slaapzakken en zelfs koptelefoons verkrijgbaar in festival stijl. Dat wordt in ieder geval dit jaar fashionable kamperen!

De Festival collectie is vanaf 20 mei te koop in de Divided winkels van de H&M en is helaas niet online verkrijgbaar.

H&MFAAH&MFAA2

Comments are closed.