Get the look Sex and the City special: Carrie Bradshaw

Ik en waarschijnlijk vele van jullie kijken vast uit naar 27 mei, want dan komt eindelijk de tweede film van Sex and the City in de bios. De dames hebben allemaal weer de meest fashionable outfits aan waar je de nodige inspiratie uit kan halen. En daarom heb ik voor en tijdens dat de film in de bioscoop draait een speciale ‘Get the look’ van de hoofdrolspeelsters met hun meest hippe outfits. Zeg maar een soort limited editie van de normale ‘Get the look’.

En ik bijt het spits af met, hoe kan het ook anders Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw herself. In deze scene draagt ze een prachtig mooi blauw jurkje met glitters en natuurlijk met de nodige accessoires. Het was echt even zoeken naar het jurkje maar je kunt dit jurkje kopen bij Sustilo.nl en dan maken ze exact het jurkje. Helaas kon ik nergens een look-a-like van haar Christian Louboutin tas vinden. Daarom heb ik maar een andere tas die qua model op de tas lijkt maar wel in een andere kleur, toch vind ik het goed passen bij het complete plaatje. Dus wil je helemaal in stijl van Carie Bradshaw naar de bioscoop of ben je helemaal gek van haar stijl dan zal ik zeggen, be inspired!

SATC2 1.) Armband van Accessorize € 15,00 2.) Jurkje van Sustilo.nl € 29,95 3.) Gouden ketting met klavertje vier Asos.com € 6,40 4.) Pumps Asos.com € 68,00 5.) Tas C&A € 19,95.

Comments are closed.