Stylebook: Animal Prints

Een grote trend is kleding en accessoires met dierenprints. Denk je bij dit woord aan ordinair? Dat hoeft niet, combineer de dierenprints met effen kleding en combineer meerdere prints door elkaar voor een echt hip resultaat. Ik heb leuke items voor je uitgekozen die goed passen bij deze trend, je ziet niet alleen zwart/wit/bruine kleuren maar ook dierenprints met felle kleuren . Be inspired!

stylebook-animal-prints

81 Comments on Stylebook: Animal Prints

  1. Anne
    11 april 2010 at 06:53 (12 jaar ago)

    Heel leuk! Het jurkje onderaan van de H&M is super! Ik vraag me alleen een beetje af of dierenprints mij wel staan… Maar daarom ga ik snel zoiets uitproberen!

  2. my article
    10 juli 2012 at 14:44 (10 jaar ago)

    What’s up, its good post concerning media print, we all know media is a enormous source of information.