Leuke dingen doen: Zelf kleding ontwerpen en maken

Heb je net dat ene mooie jurkje gezien maar is het jurkje veel te duur? Waarom zou je zelf niet het jurkje maken? Oke, misschien is niet iedereen even handig met patronen, spelden en naaimachines, maar gelukkig heb je nu speciale workshops waarin je leert zelf kleding te ontwerpen en te maken!

Mij lijkt echt super gaaf om zelf kleding te ontwerpen en te maken. Ik kan aardig overweg met een naaimachine en een kussenhoes is  voor mij best te doen. Maar een jurkje zelf fabriceren is net een stapje te ver. Dus mij lijkt het super leuk om zelf te leren ontwerpen en daarna je eigen ontwerp zelf in elkaar te naaien. Dit kun je op verschillende plekken in Nederland doen en daarom heb ik webadressen gezocht waar je cursussen kunt volgen:

Jolijt

www.jolijt.nl

Cursus mode maken

www.cursusmodemaken.nl

Angé Couture

www.ange-couture.nl

Fafanana Workshops

www.fafanana.nl