Lente 2010 fashion show van Tony Cohen

Gisteren keek ik zoals gewoonlijk op maandagavond Project Catwalk. Hier zag ik de ontwerper ‘Tony Cohen’ ik had wel eens van deze man gehoord maar had eigenlijk nog nooit werk van hem gezien. Niet eerder kwam in dit item een Nederlandse ontwerper aan bod en ik moet zeggen dat Nederland toch best veel goede mode ontwerpers heeft. Daarom de fashion show van ‘Tony Cohen’ waarin hij zijn lente collectie van 2010 laat zien.

In deze collectie zie je voornamelijk lichtere kleuren. Heel veel transparante en soepel vallende stoffen zijn gebruikt en met hier en daar wat prints. Ook heeft hij voor deze collectie gebruik gemaakt van veren wat ook helemaal een trend is geworden dit seizoen. Ik heb aardig wat jurkjes voorbij zien komen die niet misstaan in mijn kledingkast. Wat vinden jullie ervan?

[http://www.youtube.com/watch?v=uvHqETcSi48]

Comments are closed.