Wat ook zeker in dit item niet kan ontbreken is de fashionshow van Balmain. Deze lente collectie is misschien niet meteen betaalbaar maar je ziet in de ‘gewone’ winkel veel kledingstukken die lijken op deze collectie.

Ik zag heel veel uniform jasjes voorbij komen met mooie schoudertressen. Er wordt nadruk gelegd op de schouders, namelijk door de tressen maar ook door het gebruik van schoudervulling. Er wordt veel gebruik gemaakt van donkere kleuren zoals: Grijs, groen en kaki. Ik zie op dit moment deze kleuren veel in de winkels liggen. Naast de vele jasjes zag ik ook veel korte strakke jurkjes die ik persoonlijk zelf niet aan zou doen, maar die ik wel prachtig vind. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Ik vond de modellen trouwens wel akelig dun lijken, of ligt dan aan mij?

[http://www.youtube.com/watch?v=L87oPz9MwKs]