Stylebook: Vintage

Tegenwoordig is vintage hip. Je kunt natuurlijk vintage kopen in de daarvoor speciale winkels. Maar grote ketens hebben inmiddels deze trend ook opgepakt en je ziet steeds meer collecties die geïnspireerd zijn door vintage. Dus hou je wel van vintage, maar niet van tweedehands? Dan kun je altijd nog kiezen voor nieuwe kleding, met een vintage look…

Stylebook-vintage

117 Comments on Stylebook: Vintage

 1. Designer-Vintage
  15 maart 2010 at 14:03 (12 jaar ago)

  Leuk item over Vintage. Zijn wij het natuurlijk he-le-maal mee eens! Voor top designers als in Prada, Chanel, Louis Vuitton etc. kun je je verslaving botvieren op Designer-Vintage. The best of the best, zeg maar.
  Voor the best of the rest hebben we Fashion-Vintage met merken als Ugg, Pinko, Malene Birger etc! Voor elk wat vintage wils :).

 2. Sanne van Huis
  19 maart 2010 at 17:35 (12 jaar ago)

  Dit is wel een beetje spam, maar ok voor deze keer mag het!