My brand new shoes!

My brand new shoes!
Laatst was ik ook al in deze vrij nieuwe winkel, Xtreme Shoes aan de Ebbingestraat in Groningen. Deze winkel verkoopt vooral schoenen en tassen, maar ook sieraden en zelfs hair extensions. Het is een winkel met allemaal goedkope schoenen.Van pumps tot laarzen, niet allemaal even fashionable, maar als je goed kijkt zitten er zeker wel leuke schoenen bij. Ik had toen ook hele leuke schoenen gezien, maar ik had ze toen niet gekocht en daar had ik meteen spijt van. En eergisteren kon ik me zelf niet meer beheersen, ik moest en zou die schoenen hebben. En als je dan ook nog eens wist hoe goedkoop ze waren (€11,90) vraag ik en jullie waarschijnlijk ook, waarom heb je ze niet veel eerder gekocht? Werkelijk waar, geen idee. Zo zie je trouwens, hip hoeft echt niet duur te zijn!

Laatst was ik ook al in deze vrij nieuwe winkel, Xtreme Shoes aan de Ebbingestraat in Groningen. Deze winkel verkoopt vooral schoenen en tassen, maar ook sieraden en zelfs hair extensions. Het is een winkel met allemaal goedkope schoenen.Van pumps tot laarzen, niet allemaal even fashionable, maar als je goed kijkt zitten er zeker wel leuke schoenen bij. Ik had toen ook al hele leuke schoenen gezien, maar ik had ze toen niet gekocht en daar had ik natuurlijk meteen spijt van. En eergisteren kon ik me zelf niet meer beheersen, ik moest en zou die schoenen hebben. En als je dan ook nog eens wist hoe goedkoop ze waren (€11,90) vraag ik, en jullie waarschijnlijk ook, waarom heb je ze niet veel eerder gekocht? Werkelijk waar, geen idee. Zo zie je trouwens, hip hoeft echt niet duur te zijn!

Ze zitten in iedergeval lekker en ze staan vooral leuk onder een skinny. Ik zag ook alweer een ander paar die ook heel leuk waren, deze had ik ook bijna gekocht. Maar mijn vriend hield me tegen, hij zei: Probeer eerst deze maar, voor hetzelfde geld vallen ze na twee weken van ellende uitelkaar. Dus ik ga twee weken wachten, mochten deze pata’s niet uitelkaar zijn gevallen, dan weet je waar je me kunt vinden! Trouwens wat vind jij van deze schoenen?
brand-new-shoes

7 Comments on My brand new shoes!

 1. Naam
  19 maart 2010 at 16:39 (10 jaar ago)

  je hebt 2 keer hetzelde stukje tekst

  Beantwoorden
 2. Anne
  20 maart 2010 at 10:16 (10 jaar ago)

  Ik vind ze leuk! Idd leuke dingen hoeven niet duur te zijn! Ik denk trouwens dat ze het wel twee weken volhouden ;-)

  Beantwoorden
 3. Naam
  25 maart 2010 at 20:17 (10 jaar ago)

  ja ik zie het. leuke schoenen:)

  Beantwoorden
 4. heej
  29 maart 2010 at 18:53 (10 jaar ago)

  NICE!

  Beantwoorden
 5. brenda
  10 november 2011 at 07:54 (9 jaar ago)

  hey leuke sneakers
  ik kan geen website vinden op internet wil wel ff kijken wat ze allemaal hebbben

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *