Marc by Marc Jacobs lente 2010 fashion show

Vanaf nu af aan, ga ik elke week een fashion filmpje plaatsen, voor de nodige inspiratie. Deze week heb ik de fashionshow van Marc Jacobs uitgekozen voor komende lente 2010. Marc Jacobs is een van mijn favoriete ontwerpers, en dan vooral zijn Marc by Marc Jacobs kledinglijn. Dit is namelijk jong, gedurfd en draagbaar!

In deze collectie zie je duidelijk de lente trends, wat je nu ook heel veel in de winkels ziet, namelijk: Etnische prints, veel kleur, heel erg veel accent op de taille door riemen maar ook door hoge taille broeken en rokken, soepel vallende stoffen, veel motiefjes (geblokt, gestreept, gestipt), brede schouders, grote opvallende accessoires en veel sandaaltjes.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie vinden? Ik zou het leuk vinden als je even een reactie achterlaat!

[http://www.youtube.com/watch?v=RqnN04khWx0]

Comments are closed.