Green is the new black: Groene beauty boeken

Inmiddel is ‘Green is the new black’ een vast item geworden op mijn site. Naast dat je hier veel tips krijgt, kun je ook heel veel boeken krijgen waarin veel groene tips staan. Ik heb voor jullie leuke en handige boeken uitgekozen en deze op een rijtje gezet:

The Little Green Book of Beauty, van Sarah Callard, te koop bij http://www.bol.com voor €12,99. Een groen boekje boordevol praktische tips, bijvoorbeeld welke producten hebben niet-vervuilende verpakkingen. Een echte must have als je een groener bestaan wil lijden.The little green book of beauty

The Green Beauty Bible, van Sarah Stacey & Josephine Fairly, te koop bij http://www.bol.com voor €24,99. Een groene beauty bijbel bestaande uit 240 pagina’s boordevol tips voor een groener bestaan.

greenbible

Groen is het nieuwe zwart, van Blanchard T, te koop bij http://www.bol.com voor €17,95. Dit boek heb ik zelf ook maar dan de engelse versie helemaal uit Australië. Super handig boek waarin heel veel tips staan om meer aandacht te besteden aan het milieu. Zo staan er fashion tips in maar ook bijvoorbeeld recepten om zelf een haarmasker te maken. Op een leuke manier geschreven en zeker een aanrader.

Groen is het nieuwe zwart

Groen leven, groen kopen, van Steve Berry, te koop bij http://www.bol.com voor €9,95. Een toegankelijke en praktisch boekje waarin je vijftig concrete tips krijgt om wat beter aan het milieu te denken door bijvoorbeeld bewuster te kopen, van bijvoorbeeld voedsel en kleding.

Groen leven, Groen kopen

Supermarket Spa, van Joey Green, te koop bij http://www.bol.com voor €9,99. Beautyproducten zijn met dit boek verleden tijd. Met dit boek vind je allerlei beauty recepten, met ingrediënten rechtstreeks uit de supermarkt. Grappig en verrassend boek!

super_market_spa_cover

Comments are closed.