Donna Karan New York: Lente collectie 2010

Op zoek naar een nieuw modeshow filmpje kwam ik deze tegen van DKNY. Ik probeer zoveel mogelijk modeshows uit te zoeken waarin je een jonge collectie ziet en die draagbaar is. En naar mijn mening is dat bij DKNY, zeker het geval.

In de collectie, zie je veel felle kleuren, met in het begin veel zwart, grijs en fel roze. Hele leuke kleurcombi. Heel veel printjes en dan met name, bloemen en dierenprints. Vooral dat eerste vind ik erg leuk gedaan. In heel veel kleding zie je strikken, een leuk detail. Dat pailetten nog steeds hip zijn, dat zie je wel door deze collectie. Er wordt veel gebruik gemaakt van pailetten en het geeft de collectie net iets extra’s.

Deze collectie vind ik jong, spannend en draagbaar. Vooral de jurkjes met bloemenprint aan het eind vind ik echt geweldig! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

[http://www.youtube.com/watch?v=oodSlB-srFE]

56 Comments on Donna Karan New York: Lente collectie 2010

  1. Ingrid
    24 maart 2010 at 13:28 (12 jaar ago)

    Leuke collectie :D! Die jurkjes zijn wel leuk inderdaad!