WeAreFashion bestaat 1 jaar!

WeAreFashion bestaat alweer 1 jaar! Vorig jaar 20 februari kwam mijn allereerste artikel online en ik werk altijd met heel veel plezier aan mijn blog. Gedurende dit jaar werd mijn site steeds succesvoller. De artikelen werden beter en ik kreeg steeds meer positieve feedback. Ook het bezoekersaantal blijft stijgen en ik ben best een beetje trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Door dit alles blijf ik gemotiveerd en ik ben zeker van plan om door te gaan en nog méér te gaan groeien.

Omdat WeAreFashion 1 jaar bestaat heb ik in samenwerking met leuke webwinkels allerlei leuke win-en kortingsacties geregeld. Dus jij als bezoeker wordt flink in de watten gelegd.  Want eerlijk is eerlijk zonder jou bestond WeAreFashion waarschijnlijk niet meer. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket van Lush winnen t.w.v €62,95. Wil je gewoon van kortingen profiteren, dan kun je gebruik maken van speciale kortingscodes. Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Klik hier…en doe snel mee!

Hopelijk blijf je WeAreFashion.nl bezoeken, want het komende jaar heb ik nog veel meer voor je in petto!

ballonnen

 

Dit vind je vast ook leuk...

1 Comment on WeAreFashion bestaat 1 jaar!

  1. online
    30 maart 2010 at 12:11 (10 jaar ago)

    Lees het hele blog, pretty good

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *