Scrapbook: Maart

Deze keer een scrapbook voor de maand maart. Het voorjaar is in aantocht en dat betekend weg met de dikke truien. Deze keer een romantisch maar met een knipoog naar het wilde westen stijl. Ga voor studs, rafels en suede maar zorg dat het girly blijft door de juiste accessoires. Be inspired!

scrapbook-maart-2010

2 Comments on Scrapbook: Maart

 1. Nadia
  2 maart 2010 at 15:31 (10 jaar ago)

  wow, prachtige styl :$. <3

  Beantwoorden
 2. Chia Barboza
  12 augustus 2020 at 08:54 (3 dagen ago)

  I just want to tell you that I am just newbie to blogs and seriously loved your blog. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You surely have superb stories. Bless you for sharing with us your website page.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *