Ik had beloofd om leuke hotspots voor jullie op te zoeken in Nederland. Zoals bekend woon ik in Groningen en daarom wil ik ook Groningen wat meer aan de aandacht brengen door dit artikel. Er wordt namelijk veel geschreven over hotspots in het westen, maar vergis je niet Groningen is ook een super leuke, hippe jonge stad. Dus dit keer allerlei leuke shopadresjes die je niet mag missen in Groningen…

Nul 50: Inderdaad het netnummer van Groningen maar ook een super hippe interieurwinkel. Hou jij van strakke en grappige design? Dan zit je bij Nul50 aan het goede adres. Niet alleen voor accessoires maar ook voor bijzondere meubels slaag je bij Nul50.

Nul50
Brugstraat 3
9712 AA Groningen

Laif en Nuver: Betekend lief en mooi en dat past ook wel bij deze winkel.Hou je namelijk van een landelijke sfeer, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Laif en Nuver. Veel mooie accessoires en een kleine collectie meubelen in landelijk sferen.

Laif en Nuver
Gedempte Zuiderdiep 39
9711 HB Groningen

Toytoy: Hou je van Kitsch ga dan naar Toytoy in de Folkingestraat. HIer vindt je een leuke collectie van speelgoed, kroonluchters en servies en eigenlijk nog veel meer. In deze winkel kom je ogen tekort. Leuk voor bijzondere cadeautjes, voor jong en oud!

ToyToy
Folkingestraat 11
9711 SJ Groningen

Drieëntwintig: Zelf ben ik echt fan van deze winkel, vooral van de armbanden. De collectie armbanden wisselt vaak en het is zeker betaalbaar. Voor de rest verkopen ze hier: sieraden, horloges, een kleine collectie kleding en tassen. Geloof me echt een bezoekje waard!

Drieëntwintig
Zwanestraat 5
9712 CH Groningen

Le Souk: In deze winkel waan je jezelf eventjes in Marokko, dit komt vooral van de lekkere geuren die je tegemoet komen. In deze winkel kun je niet alleen Marokkaanse specialiteiten krijgen maar ook bijvoorbeeld: Turks, Arabische en vele andere specialiteiten. In deze winkel kun je heerlijke kruiden, tapas en noten kopen. Ook nog eens betaabaar!

Le Souk
Folkingestraat 21
9711 JT Groningen

Recessie: Leuke vintage winkel met een brede collectie. Zo vindt je er super gave jurken(vooral leuk voor een feestje) maar ook hele mooie schoenen. Zelf heb ik een keer een hele mooie vintage taileriem gekocht die ik nog steeds draag. Leuk om een keer een bezoekje te brengen aan deze winkel.

Recessie
Oude Kijk in ’t Jatstraat 54
9712 EL Groningen

Bess: Een kledingwinkel met mooie merken. Wanneer je hier je kleding koopt zou je niet snel iemand treffen met hetzelfde aan. Hier worden merken verkocht als: Edith & Ella, Odd Molly, by Groth, Fornarina, Drykorn, Laundry Industries en Modström. Naast deze merken verkopen ze ook eigen ontwerpen. Ook deze winkel is zeker een bezoek waard!

Bess
Poelestraat 37
9711 PJ Groningen

Mocht je nou een leuke winkel missen? En vindt je dat deze niet kan ontbreken, laat dan even een bericht achter!

folkingestraat