Leuke dingen doen: CD opnemen

Wie droomt nou niet van een platencontract? De hele wereld rondreizen, handtekeningen uitdelen, slapen in de meest luxueuze hotels en veel geld verdienen. Voor velen van ons is dit slechts een droom, maar je kunt toch een beetje deze droom werkelijk maken. Of je meteen beroemd gaat worden is niet gegarandeerd, maar je eigen cd in de kast dat garanderen ze wel, tegenwoordig is het mogelijk om je eigen cd op te nemen.

Als je nou absoluut niet kunt zingen, don’t worry, er kan zoveel gesleuteld worden aan het einde dat iedere valse kraai zuiver gaat klinken. Natuurlijk is het best wel eng om daar voor de microfoon te staan (je bent immers geen doorgewinterde popster) maar de producers lachen je niet uit en ze coachen je er goed doorheen.

Trommel je vrienden of familie bij elkaar, maar het is ook leuk voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty. Waar kun je dit doen? In Utrecht en in Amsterdam heb je Vavavoom! Ook kun je terecht bij Pink Pepper. Hou je nou meer van de palingsound dan kun je ook terecht bij Volendam Events. Mocht er nou niet iets bij je in de buurt zitten dan kun je altijd even googlen!

cd-opnemen

Comments are closed.