Kleine aanpassing in de layout

Voor mijn vaste bezoekers is het misschien wel zichtbaar, ik heb een kleine aanpassing gedaan in mijn layout. Ik vond namelijk mijn hoofdpagina een klein beetje onoverzichtelijk en nu kun je gewoon naar beneden scrollen en zie je al mijn berichten voorbij komen. Persoonlijk vind ik het mooier geworden, maar de vraag is wat vinden jullie?

88 Comments on Kleine aanpassing in de layout

 1. Yvon
  18 januari 2010 at 12:54 (13 jaar ago)

  Een goede aanpassing :)! zo is het makkelijker om je berichten te volgen, naast twitter natuurlijk 😉

 2. Annelies
  20 januari 2010 at 16:58 (13 jaar ago)

  Heej

  Ik vind dit mooier en handiger hoe het nu is!
  Suuperleuke blog trouwens:)

  xxx

 3. Sanne van Huis
  20 januari 2010 at 18:14 (13 jaar ago)

  Dank je wel voor je complimentjes!

  x

  Sanne