Scrapbook: december

scrapbook-december

De decembermaand is weer begonnen en dat betekend party,party en nog eens party. Reden genoeg om een feestelijke outfit samen te stellen. Ik ben alvast begonnen! 1. One shoulder dress New Look 2. Mooie strapless jurkje van de H&M 3. Glitter een eind weg met dit mooie jasje ook van de H&M 4. Mooi bolero jasje ook te koop bij de H&M 5. Clutch versierd met pailletten van Waregouse 6. Mooie gouden armband en ketting te krijgen bij RiverIsland 7. Ten slotte mooie high heels om het geheel af te maken te koop bij Topshop.com

 

Dit vind je vast ook leuk...

1 Comment on Scrapbook: december

  1. moi
    18 april 2010 at 16:50 (10 jaar ago)

    er staat bij 5 waregouse

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *