Preview H&M lente 2010

Het vriest en het sneeuwt en ik zit met een warme trui dit artikel te schrijven, maar de lente is voor modeland alweer begonnen. De meeste collecties zijn in november al bekend gemaakt. Misschien ben ik een beetje aan de late kant, maar met deze kou is het lastig om alweer aan de lente te denken..Toch heb ik hier voor jullie een preview van mijn favoriete lente items van de H&M spring collectie 2010.

Wat ik vooral erg mooi vind zijn de poeder kleuren van deze items. Deze kleuren worden zeker een trend voor de lente/zomer 2010. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en soepel vallende stoffen. Van mooie blazers tot jurkjes, los van elkaar of met elkaar te dragen.

Ook aankomend mode seizoen ga ik een mode ABC schrijven. Deze mode ABC wordt eind januari op mijn website gepubliceerd. Hou WeAreFashion in de gaten!
H&M-spring

2 Comments on Preview H&M lente 2010

 1. Fashionista
  23 januari 2010 at 20:35 (11 jaar ago)

  Suuuuuuuper! Weet je misschien wanneer deze collectie uit komt?
  Ik ben nu al verkocht! Haha

  Beantwoorden
 2. Daphne Jonason
  11 augustus 2020 at 18:59 (1 dag ago)

  I just want to say I am just all new to blogging and certainly enjoyed your web page. Most likely I’m planning to bookmark your blog post . You absolutely come with tremendous writings. Thanks a bunch for revealing your blog site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *