Preview H&M lente 2010

Het vriest en het sneeuwt en ik zit met een warme trui dit artikel te schrijven, maar de lente is voor modeland alweer begonnen. De meeste collecties zijn in november al bekend gemaakt. Misschien ben ik een beetje aan de late kant, maar met deze kou is het lastig om alweer aan de lente te denken..Toch heb ik hier voor jullie een preview van mijn favoriete lente items van de H&M spring collectie 2010.

Wat ik vooral erg mooi vind zijn de poeder kleuren van deze items. Deze kleuren worden zeker een trend voor de lente/zomer 2010. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en soepel vallende stoffen. Van mooie blazers tot jurkjes, los van elkaar of met elkaar te dragen.

Ook aankomend mode seizoen ga ik een mode ABC schrijven. Deze mode ABC wordt eind januari op mijn website gepubliceerd. Hou WeAreFashion in de gaten!
H&M-spring

110 Comments on Preview H&M lente 2010

  1. Fashionista
    23 januari 2010 at 20:35 (13 jaar ago)

    Suuuuuuuper! Weet je misschien wanneer deze collectie uit komt?
    Ik ben nu al verkocht! Haha