About WeAreFashion

Welkom op WeAreFashion.nl. Hier kun je dagelijks terecht voor alle mode, beauty en lifestyle nieuwtjes.

Deze blog is sinds februari 2009 in de lucht en is ontstaan uit een enorme passie voor mode, beauty en lifestyle. Al heel lang wilde ik een blog maar ik vond nooit de tijd om dit werkelijk te doen. Tot dat ik in februari er de tijd voor ging maken en een domeinnaam ging aanvragen. Ik zocht een mooie lay-out voor mijn blog en WeAreFashion kwam online. Dit allemaal mede door de hulp van mijn lieve vriendje! Na ongeveer drie maanden besloot ik om een andere lay-out te zoeken die wat professioneler oogde. En dat is gelukt!

Bijna dagelijks zorg ik voor nieuwe artikelen en beleef hier ontzettend veel plezier aan. Door het maken van deze artikelen blijf ik op de hoogte van alle nieuwtjes en trends rondom mode, beauty en lifestyle, hopelijk jullie ook. Door gebruik te maken van Photoshop kan ik ook nog eens mijn creativiteit kwijt. Hopelijk is het te zien aan mijn blog dat ik er veel tijd, energie en liefde in stop!

Ik krijg steeds meer bezoekers en gelukkig ook steeds meer reacties. Toch zou ik het leuk vinden om meer reacties te krijgen. Want misschien heb jij wel een heel leuk idee die je met me wil delen? Naast dat ik misschien inspiratie krijg, werkt het natuurlijk ook heel motiverend. Heb je dus een leuk idee, opmerking, kritiek of wat dan ook laat even een berichtje achter…

Groetjes Sanne!

 

Dit vind je vast ook leuk...

Comments are closed.