Jimmy Choo voor H&M een groot succes

Na nachten afgeteld te hebben was het zover. Afgelopen zaterdag 14 november was de lancering van Jimmy Choo voor H&M.

Om de drukte een beetje te organiseren had H&M zelfs regels opgesteld om chaos te voorkomen. Ze lieten twintig mensen per keer binnen en zij kregen tien minuten de tijd om hun aankopen te doen. Binnen een korte tijd was alles bijna uitverkocht.

Voor de mensen die vanuit hun luie stoel aankopen wilden doen was dat ook mogelijk. De online shop verkocht ook Jimmy Choo, alleen jammer dat de site rond tien uur al plat lag. Rond drie uur kon ik weer op de site komen en waren er nog maar weinig items over in mijn maat. Helaas.

Jimmy Choo was een groot succes, dat kon ook bijna niet anders. Ik ben benieuwd welke grootheid H&M volgende keer weet te strikken en misschien dat ik dan wel met slaapzak en al voor de winkel ga liggen!

Jimmy Choo

Comments are closed.