H&M komt met een mooie party collectie

Oogverblindend is de nieuwe collectie van de H&M. De collectie bestaat uit de mooiste jurkjes waar ik heel hebberig van word. Niet alleen de jurkjes zijn mooi, ook de schoenen en accessoires zijn prachtig!Het fijne is dat het helemaal niet zo duur is, extra reden om vrolijk van te worden. Leuk voor de feestdagen maar zal ook zeker niet misstaan voor een avondje stappen.

dresses

party-accessoires-nieuw1

3 Comments on H&M komt met een mooie party collectie

 1. Yvon
  5 november 2009 at 14:09 (13 jaar ago)

  So nice!!!! en ook aardig goedkoop… Hebben hebben hebben!!!!! xx

 2. Anna
  7 november 2009 at 16:08 (13 jaar ago)

  Het middelste jurkje vind ik echt gaaf. Die wil ik wel hebben.

 3. jurken_freak
  10 december 2009 at 13:47 (13 jaar ago)

  het blauwe jurkje bovenaan vind ik erg leuk., de groene pumps zijn me iets te hoog, maar die iets dikkere zolen van voren zijn wel erg leuk.
  leuke site sanne 🙂