Win een te gekke armband van Applepiepussy!

Na het bezoeken van de online shop Applepiepussy was ik meteen vrolijk. Natuurlijk omdat ze fantastische mooie artikelen verkopen maar ook omdat de layout en de teksten vrolijk makend zijn.

Applepiepussy is een accessoire en kledinglabel. Het label is opgericht door Mariko vanuit liefde voor ontwerp en bijzondere spulletjes. En bijzonder zijn ze zeker. Elk persoon is uniek in zijn smaak en voegt iets toe. Vanuit deze gedachte bestaat Applepiepussy. Experiment, variatie, combinatie en originaliteit staan voorop. Alle producten zijn met veel aandacht en liefde bedacht en gemaakt. Dit maakt Applepiepussy zo bijzonder. Je kunt in de online shop van alles vinden, van sleutelhangers tot mooie kettingen. Met deze vrolijke accessoires maak jij je outfit een stuk fleuriger. Ook kun je een cadeau bestellen voor iemand, dit wordt mooi verpakt afgeleverd bij de gelukkige. Nieuwsgierig geworden ga naar Applepiepussy.

Wil jij ook zo’n fantastiche Applepiepussy accessoire hebben? Dat kan, ik geef namelijk een armband weg van Applepiepussy. Wat moet je daar voor doen? Beantwoord de volgende vraag: Hoe heet het roze paardje wat je kunt kopen bij Applepiepussy? Weet je het antwoord email het naar info@wearefashion.nl en laat even een bericht achter.

applepiepussy