Top 5: Hippe warme winterjassen

De kou komt er weer aan. Het is weer tijd om je winterjas uit de kast te trekken. Maar je kunt natuurlijk ook naar de winkels gaan want de winkels hangen vol met mooie winterjassen. Ik heb een top 5 samengesteld met mooie hippe winterjassen, ik krijg het al warm als ik er naar kijk..

Ik heb winterjassen gezocht die hip zijn en om het helemaal af te maken heb ik ook nog bijpassende accessoires gezocht. Zodat je hele winter outfit compleet is!

De eerste look noem ik Paris Chique. Een nette mooie getailleerd rode jas met een dubbel rij knopen en mooie grijze accessoires om het af te maken. De hele set is te verkrijgen bij Warehouse.

Paris-chique

De volgende set is iets voor de sportieveling. Een leuk kort jackje (voor de niet al te koude dagen). Met leuke felroze accessoires. Het jasje is te koop bij de H&M en in meer kleuren te verkrijgen. De handwarmers zijn ook bij de H&M verkrijgbaar. De oorwarmers en de kol zijn te koop bij River Island.

Sportive

Voor de Rock chick heb ik een jas gevonden die niet heel ruig is maar zeker past bij een rock stijl. Het jasje zelf is best stoer maar de strikjes rond de taille en aan de mouwen maakt het net wat liever. De jas en leren handschoenen met studs kun je kopen bij Warehouse. De muts is te koop bij de H&M. Ten slotte voor de sjaal surf je naar http://www.welikefashion.com.

Rock-chique

De volgende set is een romantische look. Ik vind de jas persoonlijk heel mooi. Het is een kleur wat je niet vaak ziet en de knopen en strik maken de jas. De jas kun je kopen bij Topshop.com. Voor de accessoires ren je naar de dichtstbijzijnde H&M.

romantic

Voor de echte koude dagen heb ik een set gevonden, waar je niet snel in koud wordt. Zoals je al eerder in een artikel hebt gelezen is fake fur helemaal hip en daar voldoet deze set zeker aan! De jas koop je on-line bij welikefashion.com. Voor de muts en sjaal moet je naar River Island. En ten slotte voor de handschoenen ga je naar de H&M.

winterproof!

Hopelijk ben je geรฏnspireerd na het zien van dit artikel en weet je wat voor winterjas je dit seizoen wil scoren. Deze winter loop je er hip en warmpjes bij..

16 Comments on Top 5: Hippe warme winterjassen

 1. Yvon
  6 oktober 2009 at 15:36 (13 jaar ago)

  Die roze oorwarmers zijn vet!! ๐Ÿ™‚
  Leuke combi’s!

 2. Patricia
  4 november 2009 at 01:05 (13 jaar ago)

  Erg leuke verzameling jassen! Ik heb net een mooie mantel van Ashley Brooke via http://www.heine-shop.nl besteld, past een beetje in de Paris Chique of Londen Chique categorie. Voor een link zie: mantel van Ashley Brooke. Heb je nog suggesties voor passende accessoires? alvast bedankt! Patricia

 3. Sanne van Huis
  4 november 2009 at 15:03 (13 jaar ago)

  Hallo Patricia,

  Dank je wel voor je reactie. Mooie jas heb je besteld. Het past inderdaad goed in de categorie Paris Chique. Wat mij persoonlijk mooi lijkt is een licht grijze/rode of witte accessoires. Beetje afhankelijk van je haar/oog kleur. Een mooi grof gebreide sjaal met daar een bijpassende muts en handschoenen is helemaal hip dit seizoen. Ook kun je voor leren handschoenen gaan want ook dit mag gezien worden deze winter. Hopelijk heb je wat aan mijn tips en kun je dit seizoen helemaal fashionable erbij lopen!

  Groetjes,
  Sanne

 4. Patricia
  27 november 2009 at 17:04 (13 jaar ago)

  Hoi Sanne, bedankt voor je tips. Ik heb de mantel al aangehad met een grof gebreide wit/heel licht beige sjaal en vond dat erg mooi. Met nog meer zwart wordt het me al snel te donker.
  En leuke site heb je!

 5. Gerda
  18 januari 2010 at 00:01 (12 jaar ago)

  Heey, idd leuke site!
  Ik kan die laatste jas niet vinden op de site.. staat -ie er nog?
  xx

 6. Sanne van Huis
  21 januari 2010 at 00:40 (12 jaar ago)

  Heey Gerda,

  Ik heb even voor je gekeken op de site en ook in het sale gedeelte maar ik denk dat de jas er niet meer is. Ik had nog even op vergelijkbare webwinkels gekeken maar ook daar zijn er nog maar weinig winterjassen. Hopelijk vindt je nog een vergelijkbare jas!

  Groetjes,
  Sanne

 7. djamilla
  30 augustus 2010 at 17:20 (12 jaar ago)

  hoi ik wou graag weten hoe duur die jas is met die knopen en dat bond en hij is blauw en waar ik hem kan kopen
  Groetjes djamilla

 8. Sanne van Huis
  1 september 2010 at 11:22 (12 jaar ago)

  @Djamilla Dat weet ik eigenlijk niet want dit is een collectie uit 2009 en ik denk niet meer dat deze jas verkocht wordt. Wel denk ik dat er wel iets soortgelijks te vinden is!

 9. anouk
  18 oktober 2010 at 12:37 (12 jaar ago)

  noujah, by de laaste advertentie kan ik de jas niet vinden op de site ):
  en ik zou hem heel graaag willen want nickelson die zijn een beetje duur.
  ik denk deze jas ookwel xd maar helaas kan ik hem niet vinden en ojaah er staat :
  welikAfashion.com maar het moet toch zijn welikEfashion.com ?

  xxx

 10. anouk
  18 oktober 2010 at 12:39 (12 jaar ago)

  ik zie het al dat die jas niet meer te vinden is populaire jas is het zeg (:
  maarjah, dat van welikeAfashion.com en welikEfashion.com vindt ik we leen beetje raaar #:

 11. Sanne van Huis
  18 oktober 2010 at 12:40 (12 jaar ago)

  @Anouk het is ook een artikel van vorig jaar dus ik denk dat je het daarom niet kan vinden ๐Ÿ˜‰ en die spellingsfout is niet echt raar hoor..ik ben een mens en maak nou eenmaal soms spelfouten..

 12. anouk
  20 oktober 2010 at 16:30 (12 jaar ago)

  haha, je hebt het veranderd (:

 13. anouk
  20 oktober 2010 at 16:37 (12 jaar ago)

  haha, ik dacht al dat je het zo zal opvatten maar zo bedoelde ik het niet ๐Ÿ˜‰
  ik wist eigenlijk niet hoe ik het anders moest schrijven :$

 14. anouk
  20 oktober 2010 at 16:39 (12 jaar ago)

  haha, ik vond het raar dat ik die site niet kon vinden daarom schreef ik dat want misschien had je het wel goed geschreven maar kon mijn computer het niet vinden ๐Ÿ˜‰

 15. Judith
  18 november 2010 at 22:16 (12 jaar ago)

  De eerste vind ik vooral erg leuk! ๐Ÿ™‚