Top 5: Hippe warme winterjassen

De kou komt er weer aan. Het is weer tijd om je winterjas uit de kast te trekken. Maar je kunt natuurlijk ook naar de winkels gaan want de winkels hangen vol met mooie winterjassen. Ik heb een top 5 samengesteld met mooie hippe winterjassen, ik krijg het al warm als ik er naar kijk..

Ik heb winterjassen gezocht die hip zijn en om het helemaal af te maken heb ik ook nog bijpassende accessoires gezocht. Zodat je hele winter outfit compleet is!

De eerste look noem ik Paris Chique. Een nette mooie getailleerd rode jas met een dubbel rij knopen en mooie grijze accessoires om het af te maken. De hele set is te verkrijgen bij Warehouse.

Paris-chique

De volgende set is iets voor de sportieveling. Een leuk kort jackje (voor de niet al te koude dagen). Met leuke felroze accessoires. Het jasje is te koop bij de H&M en in meer kleuren te verkrijgen. De handwarmers zijn ook bij de H&M verkrijgbaar. De oorwarmers en de kol zijn te koop bij River Island.

Sportive

Voor de Rock chick heb ik een jas gevonden die niet heel ruig is maar zeker past bij een rock stijl. Het jasje zelf is best stoer maar de strikjes rond de taille en aan de mouwen maakt het net wat liever. De jas en leren handschoenen met studs kun je kopen bij Warehouse. De muts is te koop bij de H&M. Ten slotte voor de sjaal surf je naar www.welikefashion.com.

Rock-chique

De volgende set is een romantische look. Ik vind de jas persoonlijk heel mooi. Het is een kleur wat je niet vaak ziet en de knopen en strik maken de jas. De jas kun je kopen bij Topshop.com. Voor de accessoires ren je naar de dichtstbijzijnde H&M.

romantic

Voor de echte koude dagen heb ik een set gevonden, waar je niet snel in koud wordt. Zoals je al eerder in een artikel hebt gelezen is fake fur helemaal hip en daar voldoet deze set zeker aan! De jas koop je on-line bij welikefashion.com. Voor de muts en sjaal moet je naar River Island. En ten slotte voor de handschoenen ga je naar de H&M.

winterproof!

Hopelijk ben je geïnspireerd na het zien van dit artikel en weet je wat voor winterjas je dit seizoen wil scoren. Deze winter loop je er hip en warmpjes bij..