Scrapbook RockChick!

Deze keer een scrapbook voor de stoere meid! Ben jij een echte Rock chick of wil je er een worden, ik heb voor jou de items gevonden die niet mogen ontbreken in jouw kast..

Scrapbook-Rockchick

Waar kun je het kopen: Voor de stoere top met studs kun je terecht bij een van mijn favoriete merken: Warehouse. De zwarte skinny met scheuren( lekker ruig) kun je kopen bij de H&M. De lage laarsjes met high heel kun je kopen bij RiverIsland. Voor de oversized bag moet je naar de Warehouse. De sjaal met kanten opdruk en de ring kun je kopen bij de H&M. Het jasje kun je kopen bij de Warehouse. De make up kun je krijgen bij M.A.C. En ten slotte de ketting met doodshoofd wat een horloge is kun je kopen bij net-a-porter.com en is van Marc by Marc Jacobs.

Hopelijk heb je zo genoeg inspiratie om een Rock Chick te worden!

Comments are closed.