Scrapbook: September!

scrapbook-september

De herfst komt er weer aan en dat betekend laarzen, vesten, sjaals etc. Persoonlijk vind ik de herfst en winter altijd leuke maanden als het gaat om kleding. Ik ben namelijk dol op vesten, jeans en laarzen! Ik heb voor jullie de items opgezocht die ik zeker deze maand wil kopen om mijn herfstgarderobe compleet te maken. Te beginnen bij de vest, sjaal. Deze zijn te verkrijgen bij een van mijn favo winkels namelijk RiverIsland. Het t-shirt en stoere jeans kun je krijgen bij de H&M. De mooie bruine lederen tas kun je kopen bij Warehouse (Zeker een must have!) Het geluksarmbandje kun je kopen bij welikefashion.com. En ten slotte de laarsjes die ik dit seizoen echt moet scoren de minnetonka’s, moet ik nog wel even doorsparen maar dan heb ik wel hele fashionable laarzen in mijn collectie! Deze kun je kopen bij bijv. http://www.omoda.nl. Hopelijk heb ik ook dit keer jullie met deze favourites van de maand september geinspireerd en op naar the shops!

Comments are closed.