Scrapbook Augustus

Scrapbook-augustus

Voor de maand augustus staat kleur centraal in mijn scrapbook, nog even kunnen we genieten van de zomer en dan komt de herfst er alweer aan. Dus nu nog: veel kleur! Omdat New Look net de deuren heeft geopend in Rotterdam en de webwinkel ook voor de rest van Nederland te gebruiken is, heb ik veel kleding en accessoires voor deze scrapbook hier vandaan. Om te beginnen met: Het horloge, de haarspeldjes, de schoenen, de tas en tot slot de skinny jeans. Allemaal te verkrijgen bij New Look voor betaalbare prijzen. De zonnebril en hemdje met rits kun je bestellen bij Topshop.com. Hopelijk heb je weer genoeg inspiratie opgedaan om ook in de maand augustus er weer Fashionable uit te zien!

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *