Scrapbook 4 your boyfriend!

scrapbook-boyfriend

Omdat wij fashionfreaks die we zijn, er modieus bij willen lopen verwachten we dit natuurlijk ook van manlief! Daarom een speciale scrapbook wat gemaakt is voor de heren. Doe je inspiratie ermee op en zorg ervoor dat je vriendje/man er ook uberhip uitziet! Het t-shirt, armbanden, broek en schoenen kun je kopen bij RiverIsland. De geekie bril vind je bij Ray Ban. De sjaal en de riem kun je kopen bij WE man. En ten slotte de handige rugtas bij Converse. En nu snel hollen met manlief naar het dichtsbijzijnde mannenwinkel!

103 Comments on Scrapbook 4 your boyfriend!

  1. Akif
    15 augustus 2009 at 13:56 (13 jaar ago)

    Die bril is zeker wel hip! Die wil ik wel hebben. Alleen het is zo duur. En erg trend gevoelig denk ik. Dus kan je er maar 2 jaar mee doen ofzo.