Mijn top 5 tassen

top5-tassen

Omdat ik er niet genoeg van kan hebben. Voor elke outfit het liefst een ander. Ik heb het over tassen, waar ik ontzettend veel van heb. Dit is mijn top 5 tassen, deze exemplaren wil ik graag toevoegen aan mijn tassen assortiment!

1. Deze tas is gemaakt van donkerbruin leer. Een ruime tas waar je ontzettend veel prullaria in kwijt kan. Te verkrijgen bij Warehouse voor ongeveer 60 euro. 2. Een mooie licht bruine tas van leer met schouderband. Erg geschikte tas voor mee naar school. Te koop bij Topshop.com voor ongeveer 50 euro. 3. Channel achtige handtas met leuke aanhangsels. Leuk voor een avondje stappen. Ook deze is te verkrijgen bij Topshop.com voor ongeveer 30 euro. 4. Een leuke Channel look-a-like schoudertasje in een hippe frisse blauwe kleur. Leuk voor op de dansvloer te verkrijgen bij Asos.com voor ongeveer 30 euro. 5. En tot slot een tas die we al eerder voorbij hebben zien komen. Deze tas is erg geschrikt voor sporten, weekendje weg of als je veel schoolboeken hebt. Te verkrijgen bij Topshop.com voor ongeveer 50 euro.