H&M fashion against Aids

Misschien een beetje aan de late kant, omdat de collectie al een tijdje in de H&M winkels te bewonderen is. Toch wil ik graag aandacht besteden aan deze fashionable actie tegen aids.

Het is niet de eerste keer dat H&M acties heeft against aids. De vorige keer was erg succesvol, dus moet H&M gedacht hebben dit is voor herhaling vatbaar. Van je aankopen gaat een kwart rechtstreeks naar het bestrijden van aids. De kledingstukken zijn dit keer ontworpen door o.a Pharrell Williams, Katy Perry en Dita Von Teese. Er zijn maar liefst 30 kledingstukken te vinden in de winkel, waarvan 17 voor de dames en 13 voor de heren. Alle shirts zijn gemaakt van 100% organisch katoen en ontworpen door een celeb.

Vorig jaar heeft de actie van H&M voor aids 1,5 miljoen euro opgebracht. Om het dit jaar weer zo’n succes te laten worden, ren ik alvast naar de winkel, hopelijk vele met mij!

h&m against aidsh&m against aids

Comments are closed.