My scrapbook mei

Zoals altijd heb ik weer een nieuwe scrapbook gemaakt voor de maand mei. Dit keer was het best lastig, gezien er zo ontzettend veel leuke kleding is. Toch heb ik het weer voor elkaar gekregen en hoop dat jullie er veel inspiratie uit kunnen halen.

scrapbookmei2009

Voor deze scrapbook heb ik zelf de inspiratie gehaald uit de kledingwinkels die ik de afgelopen tijd heb bezocht. Wat mij opvalt is dat er veel gebruik word gemaakt van lichte tinten en natuurlijke stoffen (katoen, linnen, zijde etc.) Omdat het al lekker zonnig is heb ik gekozen voor een erg zonnige easy lazy look. Deze look is geschikt voor vele activiteiten, van het terras tot een middagje winkelen.

De tuniek, slippers, bikini en tas komen van de Warehouse(V&D). Het shortje vind je bij River Island(Amsterdam) . De zonnebril en sieraden komen van welikefashion.com.

Comments are closed.