Top 5: van slipper tot high heels

Zoals eerder beloofd een nieuwe persoonlijke top 5 zomerschoenen. Misschien een beetje aan de vroege kant, maar ik kan bijna niet meer wachten tot ik mijn warme schoenen mag verruilen voor deze luchtige exemplaren.

Ook dit jaar vind ik dat de Birkenstock zeker nog in het modebeeld mag blijven. Ik heb zelf al de teenslipper variant(die erg lekker zit, behalve tussen je tenen) maar dit jaar wil ik ook de variant met een bandje. Deze bekende slipper heb je in allerlei kleuren en variaties.

De High heels van Warehouse zijn ook echt een favoriet van mij. Misschien niet zo comfi als de slippers en sandalen, maar wel erg mooi onder een jeans of jurkje. Niet voor alle dagen, maar wel voor die ene speciale moment. Dus deze high heels verdienen zeker een plaatsje in mijn kast.

Omdat ik high heels erg mooi vind, heb ik er nog maar eentje toegevoegd in mijn top 5. Vooral dit seizoen vind ik ze mooi vanwege de vele bandjes, die het ook ietjes comfortabeler maakt. Deze stoere bruine High heels zijn van River island. Die erg mooi staan onder een skinny jeans.

Vorig jaar zag je ze al langzaam in de winkels en op de straat, maar deze zomer kunnen we er niet meer omheen. De sandal! Persoonlijk vind ik ze erg leuk. Ze zijn comfortabel (niet onbelangrijk), betaalbaar, vrouwelijk, goed te combineren en een stuk fijner voor je tenen (denk aan de teenslippers). De sandal kun je leuk onder je jeans dragen, zomerjurkje of onder een linnenbroek, het kan allemaal! De sandalen die ik uitgekozen zijn van Invito en Warehouse.
top 5

Comments are closed.