Mijn top 5 jurkjes

Dit is mijn top 5 jurkjes. Ik ben een enorme fan van jurkjes en zou het liefst elke dag gekleed gaan in een jurkje. Alleen helaas laat het weer in Nederland dat niet altijd toe. Dus ik kan bijna niet meer wachten tot de lente. Vandaar dat ik alvast mijn top 5 jurkjes heb samengesteld. Dit zijn de jurkjes die ik deze lente/zomer graag in mijn garderobe terug wil zien.

Waarom ik deze jurkjes heb gekozen: Ze zijn mooi(erg belangrijk), ze zijn hip, je kunt het op vele manieren dragen, combineren(vestjes, leggings etc.) , ze zijn geschikt voor veel gelegenheden. En zeg zelf, je zou ze ook willen hebben toch?

Ik ben van plan om de komende tijd meer top 5 toe te voegen. Omdat ik ook niet kan wachten totdat ik mijn laarzen mag verruilen voor de mooie open schoentjes, wordt dat mijn nieuwe top 5. Dus hou deze blog in de gaten!

top5 jurkjes

67 Comments on Mijn top 5 jurkjes

  1. Eliene
    27 februari 2009 at 14:41 (14 jaar ago)

    Leuke blog zeg! Ik kwam hier toevallig via google. Je scrapboek en je top5 is echt heel leuk. Alleen het zou leuk zijn als je misschien er wat text bij zet waarom het jouw top5 is. Ik ben benieuwd naar je volgende creaties.