Teeez Boudoir Secrets collectie deel 1

Ken jij het merk Teeez al? Dit is een heel leuk en betaalbaar make-up merk die nu al een tijdje in Nederland te verkrijgen is. Sinds kort is het assortiment uitgebreid met een nieuwe collectie, namelijk: Boudoir Secrets. Dit is een mooie kleurrijke collectie die vier verschillende producten bevat. Vandaag laat ik alvast aan jullie de lipgloss en de eyeliner zien…De Boudoir Secrets collectie bestaat uit vier verschillende producten, namelijk: Bold Eyeliner Pencil, French Kiss Lip Gelée, Couture Nail Lacquer en Boudoir Mascara. De producten hebben vernieuwende formules, verleidelijke kleuren en unieke verpakkingen. Deze collectie is een echte musthave als je gaat voor een sensuele en een elegante look. Dit is wat Teeez zelf zegt over de collectie:

“Laat je verleiden door de schoonheid van een vrouwelijk en glamorous fenomeen, gedreven door het verlangen je nog mooier te maken. De elegante make-up collectie Boudoir Secrets is versierd met unieke vintage sieraden die elk product tot een echte schat maken, de geheimen van de verleidelijke inhoud verbergend. Omdat onder alle weldaad een rebelse diva schuilhoudt, zoals Marie Antoinette, de Koningin van Frankrijk uit de 18e eeuw, vol met passie voor de goede dingen in het leven.”

Ik begin met de French Kiss Lip Gelee, dit is een lipgloss in een mooie huls. De lipglossjes zijn in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar en ze hebben allemaal verschillende finishes. De lipgloss heeft een jelly textuur en dit geeft een verleidelijke ‘wet look’ effect. De French Kiss Lip Gelee hebben verzorgende ingrediënten waardoor de lippen zacht worden.

Ik heb drie verschillende kleuren ontvangen, namelijk: Coral Shine, Très Pink en Lovely Rouge. De verpakkingen van de lipgloss vind ik trouwens erg leuk. Het is vrij ‘kitscherig’ maar stiekem hou ik daar wel van. De lipgloss heeft een spons applicator. Het ‘sponsje’ voelt heel zacht aan en ik kan heel gemakkelijk de lipgloss aanbrengen. De lipgloss heeft een lichte geur, echt een typische lipgloss geur (je weet vast wat ik bedoel), en is wat mij betreft niet storend. Persoonlijk vind ik de lipgloss vrij waterig en daardoor is die ook totaal niet plakkerig. Op zich is dit fijn maar het heeft wel als nadeel dat de lipgloss niet lang goed blijft zitten. Zonder te eten of drinken blijft de lipgloss ongeveer een klein uurtje goed op de lippen. Wanneer je gaat eten of drinken dan is de lipgloss snel van je lippen verdwenen.

De lipgloss voelt voor de rest prettig aan op mijn lippen en dat komt vooral omdat die niet plakkerig is. Omdat de gloss nogal waterig is had ik verwacht dat er niet heel veel kleur vanaf zou komen maar eigenlijk valt dat best mee. Op mijn lippen zie je namelijk best nog veel kleur. Ik vind het zelf wel fijne lipgloss en vooral de twee roze kleurtjes zijn mijn favorieten. Persoonlijk vind ik de lipgloss niet per se een musthave (omdat het niet echt vernieuwend is) maar het zijn zeker fijne producten. Voor de Boudoir Secrets French Kiss Lip Gelee betaal je €5,99.

(Lovely Rouge, Très Pink en Coral Shine)

Het volgende product is de Bold Eyeliner Pencil en ik ben hier ontzettend enthousiast over! De eyeliner pencil is in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze zijn waterproof en dit zorgt ervoor dat ze de hele dag blijven zitten zonder uit te lopen of strepen achter te laten. De textuur van de potlood is zacht en daardoor is die gemakkelijk aan te brengen.

Ik ontving drie kleuren, namelijk: Free, Gutsy en Cool, drie hele mooie goed gepigmenteerde kleuren. De verpakking vind ik ook van deze producten super leuk! De potloden zijn stuk voor stuk heel zacht van textuur en daar hou ik van. Niets is zo vervelend als een keiharde potlood. Doordat ze zo zacht zijn brengen ze heel gemakkelijk aan. Ik heb de potloden voornamelijk gebruikt als oogschaduw basis en hier zijn ze heel geschikt voor. Aankomende zondag gebruik ik de kleur ‘Gutsy’ ook in mijn filmpje als basis. Natuurlijk kun je de potloden ook gewoon gebruiken als liner op je ooglid, onder je oog of op je waterlijn.

De potloodjes zijn stuk voor stuk heel goed gepigmenteerd en dat kun je ook wel zien aan de swatches hieronder. De Bold Eyeliner Pencil blijft gedurende dag perfect zitten. Enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat ze vrij lastig te verwijderen zijn, maar met een speciale waterproof make-up remover gaat het nog best makkelijk. Voor de Boudoir Secrets Bold Eyeliner Pencil betaal je €4,79 en ik vind dit product een absolute aanrader!

(Cool, Free en Gutsy)

De producten uit de Boudoir Secrets collectie zijn vanaf nu te verkrijgen. Voor meer info over Teeez en de verkooppunten surf je naar http://www.teeez.eu.

135 Comments on Teeez Boudoir Secrets collectie deel 1

 1. Milou
  16 december 2011 at 15:03 (11 jaar ago)

  Ziet er goed uit zeg!! Die potloodjes.. Wauwie, wat een kleur zeg! 🙂

 2. Liesbeth
  16 december 2011 at 15:08 (11 jaar ago)

  Die kende ik nog niet, maar wauw die kleuren. Zeker de moeite waard!

  • Sanne van Huis
   19 december 2011 at 12:05 (11 jaar ago)

   De kleuren zijn echt prachtig!

 3. charile
  16 december 2011 at 15:13 (11 jaar ago)

  mooie producten!

 4. Helmi
  16 december 2011 at 15:17 (11 jaar ago)

  Ik ken het merk nog niet, maar het ziet er leuk uit!

 5. kim
  16 december 2011 at 15:22 (11 jaar ago)

  Geweldige collectie weer he? 🙂 Heb zelf de oogpotloodjes nog niet getest.. De lakjes zijn helemaal top!

  • Sanne van Huis
   19 december 2011 at 12:05 (11 jaar ago)

   Die heb ik ook zojuist op gehad en die lijken idd erg fijn!

 6. lisanneleeft
  16 december 2011 at 15:29 (11 jaar ago)

  Ohhh die verpakkingen zijn leuk zeg! Alleen al om die reden is het geweldig om gewoon te hebben 😛

 7. Caroline
  16 december 2011 at 15:36 (11 jaar ago)

  Wauw, die potloodjes hebben echt mooie kleuren!

 8. Nicole
  16 december 2011 at 15:46 (11 jaar ago)

  hele mooie producten!

 9. LottedeJ
  16 december 2011 at 15:47 (11 jaar ago)

  Wat een leuke collectie! De verpakkingen vind ik echt heel leuk, super origineel van Teeez!

 10. femketje
  16 december 2011 at 15:51 (11 jaar ago)

  super mooie glossjes 😀

 11. Livia
  16 december 2011 at 17:45 (11 jaar ago)

  Zien er leuk uit!

  xx

 12. Cynthiiaa
  16 december 2011 at 18:37 (11 jaar ago)

  Mooie lipglossen, maar de potloden zijn echt eyecatchers, vooral Cool!

  • Sanne van Huis
   19 december 2011 at 12:06 (11 jaar ago)

   Die is inderdaad prachtig, komt zoveel kleur vanaf 😀

 13. Amanda
  16 december 2011 at 19:10 (11 jaar ago)

  Mooi!

 14. xx_Patries_xx
  16 december 2011 at 19:15 (11 jaar ago)

  die coral lipgloss vind ik wel mooi

 15. lauren
  16 december 2011 at 19:30 (11 jaar ago)

  Hee, heel leuk deze collectie! Misschien kun je wat beter op de aanwijzende voornaamwoorden letten, zoals die en dat. Voorbeeld: een make-up merk die….
  is incorrect, wat je zelf ook kon nagaan want het is niet ‘die merk’ dus ook niet ‘merk die’. Het hoort dus te zijn: een make-up merk dat…
  No offence, leuke blog heb je! x

  • Sanne van Huis
   19 december 2011 at 12:06 (11 jaar ago)

   Dank je wel voor je comment. Ik blijf de het en dit, die en dat altijd een beetje lastig vinden maar ik zou er nog beter op gaan letten 😀

 16. Myrthe
  16 december 2011 at 19:51 (11 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie producten! Alleen de verpakking vind ik al zo mooi, dat heeft Teeez! echt super gedaan. Ik ga echt even kijken of de winkel deze collectie al heeft…

 17. axelle
  16 december 2011 at 19:53 (11 jaar ago)

  Die lakjes zien d’r echt leuk uit!

 18. Joyce
  16 december 2011 at 20:32 (11 jaar ago)

  Wat een prachtige verpakkingen voor een budgetmake-up merk! Ik ben vooral nieuwsgierig geworden naar de eyepencils, ze doen me op de foto’s denken aan de Gosh en Max Factor potloodjes en die zijn heel wat prijziger.

 19. Paola
  16 december 2011 at 20:47 (11 jaar ago)

  Het groene potlood (Free) vind ik erg mooi!

 20. Lisa
  16 december 2011 at 22:47 (11 jaar ago)

  Mooie producten 🙂

 21. DalaLuz
  17 december 2011 at 08:16 (11 jaar ago)

  Ik vind dit eigenlijk wel een heel leuk merk 🙂

  • Sanne van Huis
   19 december 2011 at 12:06 (11 jaar ago)

   Is het ook, hihi!

 22. fre
  18 december 2011 at 15:20 (11 jaar ago)

  dat gouden oogpotlood hebben!

 23. Nannick
  19 december 2011 at 21:39 (11 jaar ago)

  Allemaal echt super leuke producten. En love voor de verpakking, serieus echt leuk <3

 24. NINA.
  20 december 2011 at 15:39 (11 jaar ago)

  Blauw is echt mijn fav!