The Body Shop Body Butter Duo

Begin jaren 90 kwam The Body Shop met de bekende Body Butters en werd ‘Body Butter’ een wereldwijd begrip. En wist je dat er elke 3 seconden een Body Butter bij de The Body Shop over de toonbank gaat? Nu 20 jaar later komt The Body Shop met een innovatie, namelijk een Duo Body Butter. In dezelfde pot twee verschillende producten, een hele volle crème die geschikt is voor de hele droge lichaamsdelen en een lichtere variant maar wel allebei met dezelfde geur. Ik ontving een tijdje geleden de Macademia Body Butter Duo…

Ik ben gek op body butters en vooral die van The Body Shop. Daarom was ik ook heel erg enthousiast bij het ontvangen van dit product. Iedereen heeft waarschijnlijk wel drogere gedeeltes, bij mij zijn dat mijn knieën, ellebogen en onderbenen. Deze lichaamsdelen verdienen dus wel iets extra’s en daar speelt The Body Shop met hun Body Butter Duo’s goed op in. Het schijnt namelijk dat vrouwen vaak verschillende producten door elkaar heen gebruiken om de huid soepel te houden. Maar met dit nieuwe product van The Body Shop hoeft dat niet meer, want nu zit alles in één pot. Hartstikke handig dus! Er zijn vier duo’s en dit zijn de geuren: Floral Açai ‘fris & bloemig’, Vanilla ‘warm & rustgevend’, Sweet Pea ‘sprankelend & vrouwelijk’ en dus Macadamia en deze is ‘stoer & ontspannend’.

Toen ik de geur Macadamia rook was ik meteen verliefd op de geur. Het is een heerlijke zoete warme geur en inderdaad wel ontspannend. De Duo Body Butter zit in dezelfde pot als de normale Body Butters maar er zit binnenin een scheiding. Er zit echt een hele boterige crème in het potje en deze is dus voor de droge delen van je lichaam. De andere crème is qua dikte te vergelijken met een bodylotion. Beide producten smeren heerlijk uit en na het gebruiken is mijn huid lekker zacht en ruikt ook heerlijk. Het product is best wel sterk ruikend en dit kan voor sommige mensen wel vervelend zijn. Ik vind het absoluut niet storend want ik vind de geur heerlijk en blijf aan mezelf snuffelen wanneer ik het op heb! Ik gebruik de Body Butter de laatste tijd altijd na he douchen en ik merk dat na gebruik mijn huid zachter en soepeler is.

De vier Body Butter Duo’s hebben allemaal maar liefst zes huidverzorgende Community Fair Trade-ingrediënten, namelijk: Sheaboter uit Ghana, Cacaoboter uit Ghana, Bijenwas uit Kameroen, Soja-olie uit Brazilië, Paranotenolie uit Peru en Babassu-olie uit Brazilië.

The Body Shop Duo Body Butters liggen nu in de winkel en zijn ook online verkrijgbaar. Normaal gesproken kost dit product €17,- nu is het online in de aanbieding en betaal je slechts €13,60. Mocht je het online willen kopen dan vind ik de geur ‘Macadamia’ echt een aanrader!


109 Comments on The Body Shop Body Butter Duo

 1. Miranda
  17 augustus 2011 at 10:46 (11 jaar ago)

  ik heb precies dezelfde, hij is echt heel erg fijn(:

 2. Nicole
  17 augustus 2011 at 11:20 (11 jaar ago)

  heb deze ook, heel fijn!

 3. Marijke
  17 augustus 2011 at 12:24 (11 jaar ago)

  Yumm. Heb ook al even staan snuffelen en testen in de winkel, ze lijken me echt heerlijk en heel fijn alleen vind ze toch echt te duur..

  • Sanne van Huis
   18 augustus 2011 at 11:15 (11 jaar ago)

   Ze zijn nu wel afgeprijsd, misschien een tip?

 4. femketje
  17 augustus 2011 at 12:35 (11 jaar ago)

  die lijkt me echt lekker ;D

 5. charile
  17 augustus 2011 at 13:13 (11 jaar ago)

  die lijkt me erg fijn, alleen vind ik ze echt te duur

 6. Femke
  17 augustus 2011 at 16:00 (11 jaar ago)

  Die body butters zijn zo fijn…Ik heb al de paarse (weet zo even niet hoe het heet) en sinds vandaag ook deze. Hij rook zo lekker. En nu was ie i.p.v. €17,- 12 euro nog wat.:p Dankzij de klantenkaart en de korting die er om de één of andere reden sowieso af ging…
  Zo prettig dat the Body Shop nu ook aan de plekjes die ruw zijn heeft gedacht, zoals de elleboog..

  • Sanne van Huis
   18 augustus 2011 at 11:16 (11 jaar ago)

   Deze ruikt echt lekker inderdaad ben echt helemaal verliefd op de geur!

 7. Amber
  17 augustus 2011 at 19:28 (11 jaar ago)

  Ik vind het grappig gedaan zo 2 in 1, maar ik vind ze echt veel te duur en toen ik ze testte in de winkel was ik ook niet tevreden over de bodybutters want ze trokken echt niet in bij mij. 🙁

 8. Lisa
  17 augustus 2011 at 20:32 (11 jaar ago)

  Zelf heb ik de Floral Açai en vind hem echt heerlijk ruiken 🙂

 9. Desirée
  18 augustus 2011 at 08:27 (11 jaar ago)

  Ik heb deze ook en vind hem zo lekker ruiken en heel goed werken voor mijn droge huidje.

 10. xx_Patries_xx
  18 augustus 2011 at 20:56 (11 jaar ago)

  lijkt me een super fijn product

 11. fre
  21 augustus 2011 at 14:11 (11 jaar ago)

  oeh wat leuk vind het er ook zo leuk uitzien 2 vlakken

 12. Willemijn
  23 december 2011 at 22:26 (11 jaar ago)

  Ik heb er vandaag heel wat ingeslagen 🙂
  TIP : bij TBS in Roermond ( disigner outlet) zijn ze nu 7,50 per stuk.