Dit keer een DIY beautyfilmpje. In dit filmpje laat ik zien hoe je makkelijk Marble Nails kan maken. Zoals je zo dadelijk kan gaan zien is dit super makkelijk en ik beloof je, iedereen kan het!

Helaas is mijn fimpje niet helemaal perfect er zit één foutje in, want ik zeg iets en dat wordt helaas afgekapt. Ik zeg eigenlijk niets bijzonders (ik weet niet eens meer wat) maar dit kon ik niet meer aanpassen omdat ik echt heel veel problemen heb met mijn Windows Movie Maker. Dit filmpje heeft me dan ook bijna bloed, zweet en tranen gekost om het te bewerken en te monteren. Dit filmpje hoort dus niet bij mijn betere monteer werk maar ik hoop toch dat jullie het een leuk filmpje vinden. En hopelijk krijg ik deze week mijn Macbook dus dan kan ik definitief afscheid nemen van Windows Movie Maker, thank god!

Hieronder zie je nog wat duidelijke foto’s zodat je het eindresultaat goed kunt zien. Nog even een tipje: Het nagellak droogt minder snel dan anders omdat je ook een wat dikkere laag opbrengt, dus hou hier eventjes rekening mee!

Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van mijn filmpje vinden?