Mijn favoriete online kleding shops voor kids

Regelmatig koop ik nieuwe kleding voor mijn twee zoontjes. Dit vind ik niet alleen heel leuk om te doen, het is natuurlijk ook nodig gezien ze beide als kool groeien. Ik bewaar ook wel wat kleding van Emre voor Milas, alleen komt het qua maten soms niet helemaal uit gezien ze beide in een heel ander seizoen zijn geboren. Daarnaast vind ik het ook leuk om voor Milas gewoon nieuwe kleertjes te shoppen. Kleding kopen voor de kids doe ik dus graag en best vaak. Twee jaar geleden schreef ik ook al een artikel over waar ik graag shop maar vandaag heb ik voor jullie een update. Want wat zijn nu mijn favoriete online kleding shops voor de kids?

zarakleding1

Zara

Bij Zara shop ik nog steeds graag. Al vind ik de collectie op dit moment wat tegenvallen maar over het algemeen verkopen ze leuke kleding voor leuke prijsjes. Vooral de leggings vind ik altijd heel erg tof en wat mij betreft mogen ze daar wel wat meer van verkopen. Wat mij wel opvalt is dat ze qua meisjeskleding wel wat meer en gevarieerde collecties verkopen, maar dat is bij heel veel winkels zo en dat is denk ik iets waar ik mij als jongens mama bij neer moet leggen.

Next

Velen van jullie kennen ongetwijfeld Next, dit is een shop gevestigd in de UK en ze verkopen erg veel leuke baby en kinderkleertjes. De pasvorm vind ik niet altijd even fijn van de kleding, ik vind de truitjes en rompertjes vaak wat breed en kort vallen en dit is niet zo geschikt voor mijn lange slanke kindjes. Waar ik wel een enorme fan van ben zijn de pyjama’s. Ze verkopen hele leuke pyjama’s waarvan ik de kwaliteit heel erg goed vind. Nog een klein tipje, ik koop hier ook altijd kinderschoentjes van Adidas en Converse omdat dit bij Next aanzienlijk goedkoper is dan bij Nederlandse online shops.

hmkleding1

H&M

Misschien een heel voor de hand liggende winkel, maar ook bij H&M koop ik regelmatig kleding voor beide kids. Ik vind vooral de rompertjes en ondergoed van de H&M heel fijn. De kwaliteit is goed en vaak hebben ze ook erg leuke printjes. Ik moet wel zeggen dat ik de collectie voor de jongens (mt 92-140) leuker vind dan de baby collectie. Ook hier vind ik weer dat je bij H&M voor meisjeskleding beter kunt shoppen dan voor jongens, maar heey so be it.

TAO

Sinds kort heb ik ‘TAO‘ ontdekt en dit is een super leuke Franse online shop waar je terecht kunt voor baby en kinderkleding. De prijzen kun je vergelijken met H&M. Zelf heb ik nog geen bestelling geplaatst, ik weet dus niet hoe de maten vallen en wat de kwaliteit van de kleding is. Wel weet ik dat ze super veel kleding verkopen en dat ik vooral de bovenkleding erg leuk vind!

lindexkleding1

Lindex

Ik sluit dit artikel af met een nieuwe favoriet van mij, namelijk Lindex. Lindex is een Zweedse modeketen en ze verkopen erg leuke kinderkleding. Vooral de leggings vind ik helemaal te gek en laatst heb ik een aantal items besteld. Ik had de kleding snel in huis en ik vind de kwaliteit van de kleding helemaal top. De maten vallen denk ik een beetje groot, vergelijkbaar met H&M. Deze webshop is zeker de moeite waard om eens een kijkje op te nemen.

Ik ben heel benieuwd waar jij shopt voor je kind(jes). En of je nog leuke vergelijkbare tips voor mij hebt. Ik ben namelijk altijd op zoek naar leuke webshops waar je terecht kunt voor betaalbare kinderkleding.

Comments are closed.