De zomer komt eraan en wij vrouwen willen dan uiteraard mooie gladde benen. De beste methode om je benen mooi en lang glad te houden is waxen. Veet heeft sinds kort een nieuw product in het assortiment, namelijk: Veet EasyWax electrische roller. Dit is een innovatieve wasverwarmer met een roll-on applicatie waarmee je heel gemakkelijk thuis kunt ontharen.

De was in de Veet EasyWax heeft dezelfde ingrediënten als die wordt gebruikt door schoonheidsinstituten. Het fijne is ook dat de was bestaat uit natuurlijke bijenwas en dit maakt de wax geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de gevoelige huid. Je haartjes blijven tot vier weken lang weg, ideaal dus als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Ik ben bij voorbaat al enthousiast over dit nieuwe product. In de zomer vind ik het heel fijn om te waxen en uit eigen ervaring weet ik dat het met een electrische roller super gemakkelijk gaat. Dat niet alleen, het geeft ook een salonresultaat maar dan voor veel minder geld. Benieuwd geworden naar dit product, ga dan naar www.veet.nl voor meer info.

(Advertorial)