Nieuw: Veet EasyWax electrische roller!

De zomer komt eraan en wij vrouwen willen dan uiteraard mooie gladde benen. De beste methode om je benen mooi en lang glad te houden is waxen. Veet heeft sinds kort een nieuw product in het assortiment, namelijk: Veet EasyWax electrische roller. Dit is een innovatieve wasverwarmer met een roll-on applicatie waarmee je heel gemakkelijk thuis kunt ontharen.

De was in de Veet EasyWax heeft dezelfde ingrediënten als die wordt gebruikt door schoonheidsinstituten. Het fijne is ook dat de was bestaat uit natuurlijke bijenwas en dit maakt de wax geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de gevoelige huid. Je haartjes blijven tot vier weken lang weg, ideaal dus als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Ik ben bij voorbaat al enthousiast over dit nieuwe product. In de zomer vind ik het heel fijn om te waxen en uit eigen ervaring weet ik dat het met een electrische roller super gemakkelijk gaat. Dat niet alleen, het geeft ook een salonresultaat maar dan voor veel minder geld. Benieuwd geworden naar dit product, ga dan naar http://www.veet.nl voor meer info.

(Advertorial)

16 Comments on Nieuw: Veet EasyWax electrische roller!

 1. Make Up For Women
  2 april 2012 at 09:53 (8 jaar ago)

  Lijkt me leuk! Hopelijk werkt het ook OK! Dit is trouwens de eerste keer dat ik jouw site bezoek en ik ben er gelijk enthousiaste over! xoxo

  Beantwoorden
 2. Cynthiiaa
  2 april 2012 at 09:59 (8 jaar ago)

  Oeh oeh, ik ben nieuwsgierig naar het product! Volgens mij is dit handig voor als je even tijdelijk gladde legs wilt, dat gedoe met hars enzo. :’)

  Beantwoorden
 3. Liliane
  2 april 2012 at 13:11 (8 jaar ago)

  Benieuwd! Lijkt me handiger dan met kant en klare strips.
  Vroeger had ik ook zoiets maar dat moest je dan in de magnetron zetten en dat werd me uiteindelijk toch een knoeiboel! :P

  Beantwoorden
 4. Tessa
  2 april 2012 at 13:39 (8 jaar ago)

  Komt hier ook een review van? Ben heel benieuwd!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   5 april 2012 at 17:44 (8 jaar ago)

   Ik heb dit product niet thuis maar ik weet wel uit ervaring dat een waxroller super fijn werkt :)

   Beantwoorden
 5. thessa
  2 april 2012 at 14:29 (8 jaar ago)

  ik vind het irritante dat je zelf moet trekke haha, ben ik altijd te sloom mee 0;-)

  Beantwoorden
 6. Roos
  2 april 2012 at 19:52 (8 jaar ago)

  Lijkt me echt handig als je lang op reis/vakantie gaat!

  Beantwoorden
 7. carola
  3 april 2012 at 15:06 (8 jaar ago)

  Heeft iemand hier toevallig al ervaring mee? het lijkt me superhandig, maar ben er zelf nooit zon held in! mijn pijngrens is niet erg hoog!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   5 april 2012 at 17:45 (8 jaar ago)

   Ik heb ook een soortgelijk apparaat, heb het gisteren toevallig weer gedaan. Oke het doet best wel een beetje pijn maar ik vind het zeker te doen en daarna heb je wel vier weken super gladde benen. Ik ben trouwens wel een vrij hoge pijngrens :)

   Beantwoorden
 8. google.com.br
  27 juli 2020 at 02:32 (3 weken ago)

  I am truly thankful to the holder of this web page who has
  shared this impressive article at at this time.

  Also visit my site; google.com.br

  Beantwoorden
 9. best web hosting company
  11 augustus 2020 at 18:21 (4 dagen ago)

  It’s appropriate time to make some plans for the future and
  it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things
  or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article.
  I want to read more things about it!

  Beantwoorden
 10. website hosting services
  14 augustus 2020 at 07:03 (1 dag ago)

  Please let me know if you’re looking for a author for your blog.
  You have some really good articles and I think I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some material for your blog in exchange
  for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
  Thank you!

  Beantwoorden
 11. best website hosting
  14 augustus 2020 at 15:21 (1 dag ago)

  Awesome! Its in fact remarkable paragraph, I have got much clear
  idea on the topic of from this article.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *