Limited Edition “Bohemia” by Catrice

In oktober tot en met halverwege november vind je bij de Kruidvat een LE collectie van Catrice, genaamd ‘Bohemia’. Mooie patronen, veel warme tinten en opvallende contrastkleuren zoals kobaltblauw. Deze collectie is geïnspireerd door de etnische invloeden die je op de catwalk zag voor aankomend seizoen, dat doet Catrice dus erg goed! Lees snel verder om alle producten te zien…

Te beginnen bij Bohemia by CATRICE – Definition Bronzer

Dé nazomerlook – een gebruinde huid, warm als de zon en de zomer op je huid! Deze zachte poeder met 3D paisleydessin benadrukt op subtiele wijze de gezichtscontouren. De formule is puur zomers: licht met een fijne bronzen glans. Voor een perfect resultaat!

Deze vind ik zelf erg mooi, vooral het patroontje is super tof. De laatste tijd ben ik ook wel heel erg van de bronzers dus ik vind het heel fijn dat je aankomend seizoen ook gerust nog naar je bronzers mag grijpen…

Dan de Bohemia by CATRICE – Absolute Eye Colour Mono

Echte bohemian beauties houden van warm terracotta en diep indigo. De ultieme oogmake-uptrend van dit seizoen bevat sensuele etnische nuances! Met inspiratie uit de etnische tradities, de intensieve kleuren en de schitterende effecten zijn de mogelijkheden eindeloos. Verkrijgbaar in C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan!, C03 Bring me Terra Copper!, C04 – Be Indiglow!

Ook hier wil ik wel wat kleuren van hebben. Vooral de bruine en blauwe kleur vind ik erg gaaf. Leuk ook om te zien dat je deze kleurtjes allemaal goed met elkaar kunt combineren.

Dan de hele bijzondere Bohemia by CATRICE – Loose Powder Eyeliner

Etno elegantie ten top! Deze losse poeder in zwart of blauw breng je gemakkelijk aan met de handige applicator. Afhankelijk van het gewenste effect kun je een fijn lijntje tekenen of de eyelinerpoeder subtiel uitvegen. Perfect te combineren met de warme terracotta tinten van Bohemia oogschaduw. Verkrijgbaar in C01 Be Indiglow!, C02 Nap In The Shade

Dit is eigenlijk voor het eerst dat ik zo’n product zie, kennen jullie het al wel? Het is een losse poeder die je kunt gebruiken als eyeliner. Deze wil ik echt zeker weten hebben, gewoon om te kijken of het wat is maar ik heb zo’n vermoeden dat het best wel goed werkt.

Dan de Bohemia by CATRICE – Lip Gloss

Glanzende lippen – met een natuurlijk accent, warm als de aarde en de zon. Deze lipgloss met subtiele glans die de lippen voller maakt is de perfecte keuze voor de new bohemian stijl! Niet alleen zien de lippen er verrukkelijk uit, ook het de textuur op de lippen is puur genieten. Verkrijgbaar in C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan!, C03 Bring me Terra Copper!, C04 – Looking Sunkissed.

Ik vind het best wel mooie kleurtjes, maar voor mij zijn dit niet per se musthaves. Ook al vind ik Bring me Terra Copper! best wel een heel leuk kleurtje!

Ten slotte de Bohemia by CATRICE – Ultimate Nail Laquer

Heldere etno kleuren met metallic effect zijn dé nagellaktrend van het seizoen! De Bohemia look op je nagels behoudt tot wel zeven dagen zijn intense kleuren en glans. Kiezen tussen stijlvol oranje, passievol rood en terracotta bruin of intens blauw is bijna onmogelijk! Verkrijgbaar in C01 Yes, You Tan, C02 Bring me Terra Copper!, C03 Looking Sunkissed, C04 Be Indiglow!

Vooral de eerste drie kleuren vind ik heel gaaf en ga dus ook zeker weten deze lakjes te bemachtigen. Ik ben zelf heel erg fan van Catrice nagellak, dus ik verwacht ook van deze de kwaliteit die ik van ze gewend ben.

Zoals je wel hebt kunnen lezen ben ik heel enthousiast over deze collectie. De verpakkingen vind ik er mooi uit zien, de namen zijn weer origineel als altijd en de kleuren passen gewoon heel goed bij aankomend seizoen. Ben jij ook zo enthousiast en wat zijn jouw musthaves?

112 Comments on Limited Edition “Bohemia” by Catrice

 1. Nynke-Boudien
  23 augustus 2011 at 13:17 (11 jaar ago)

  De bronzer ziet er mooi uit, verder vind ik het niet zo bijzonder. Ik ben benieuwd hoe de lakjes er in het echt uitzien, misschien koop ik daar dan nog eentje van.

 2. Sacha
  23 augustus 2011 at 13:18 (11 jaar ago)

  Echt een ontzettend mooie collectie 🙂

 3. Miranda
  23 augustus 2011 at 13:28 (11 jaar ago)

  Wat een mooie collectie. Catrice wordt ook wel steeds duurder, op zich logisch aangezien de kwaliteit ook wel weer beter wordt 🙂 De nagellakjes vind ik erg mooi 😀

 4. Marle
  23 augustus 2011 at 13:33 (11 jaar ago)

  Prachtige nagellakkleuren en bronzer!

 5. Man-Yie
  23 augustus 2011 at 13:37 (11 jaar ago)

  Leuke collectie, nagellakjes zijn erg mooi.

 6. DalaLuz
  23 augustus 2011 at 14:17 (11 jaar ago)

  Lijkt me een leuke collectie, zijn helemaal mijn kleuren! 🙂

 7. Melanie
  23 augustus 2011 at 15:01 (11 jaar ago)

  Mmm.. Ik vind de collectie niet zo heel bijzonder. Alleen dat eerste nagellakje zou ik wel willen hebben :).

 8. charile
  23 augustus 2011 at 15:14 (11 jaar ago)

  ziet er mooi uit!

 9. Romy
  23 augustus 2011 at 16:35 (11 jaar ago)

  Wow, mooie collectie! Ik ben benieuwd naar de nagellak en de Loose Powder Eyeliner =)

 10. femketje
  23 augustus 2011 at 19:08 (11 jaar ago)

  leuke lakjes 😀

 11. fre
  23 augustus 2011 at 19:44 (11 jaar ago)

  de eyeliner en bronzer <3

 12. xx_Patries_xx
  23 augustus 2011 at 20:20 (11 jaar ago)

  hij lijkt me heel mooi deze lijn… kan haast neit wachten :d

 13. Myrthe
  24 augustus 2011 at 19:27 (11 jaar ago)

  Ik had de LE al eens eerder gezien, prachtig vind ik ‘m! Vooral de oogschaduwduo’s en de nagellakjes vind ik erg mooi. Ik ben benieuwd!