We shopping night

Altijd al willen shoppen als een vip? WE laat deze droom voor een keer uitkomen, op dinsdagavond 9 juni wel te verstaan. Als alle andere winkels de deuren hebben gesloten, mag jij uitgebreid gaan shoppen!Wat heb je hiervoor nodig? Een toegangskaartje, downloadbare bon of een speciaal smsje, om hier aan te komen bezoek even de website van http://www.wefashion.com/shopnight.

Deze avond kun je heerlijk shoppen tussen 18.00 uur en 21.00 uur met een korting van 20% op alles. De volgende dag gaat de sale in maar jij mag hier ook alvast van profiteren. Dit betekend korting op korting! Zie jij jezelf al druk shoppend bezig, zorg dan dat je snel de website van WE bezoekt voordat de kaartjes op zijn!

shopnight WE

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *